Ja, hoor! Binnenkort komt er ook een mannelijke seksrobot en zo ziet-ie eruit

Liefde door Laura

Ben je helemaal klaar met de mannen en vind je vibrators maar een seksloos object? Dan hebben we goed nieuws. Na de eerste vrouwelijke  high tech sekspop, komt er dit jaar ook de eerste mannelijk seksrobot op de markt. Zou hij deze levensechte vriend mannen overbodig maken...?

mannelijke seksrobot

Lees ook: 8 x Seksvoornemens voor 2018 - VRIJ-dag

Eerste mannelijke seksrobot

Afgelopen jaar kwam het bedrijf Realbotix met de levensechte vrouwelijke sekspop. Nu heeft de CEO, Matt McMullen, bekend gemaakt dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van een mannelijke variant. Naar verwachting is de pop al dit jaar te koop. 

Penis beter dan een vibrator

En guess what: Matt zweert dat de bionische penis beter zal zijn dan welke vibrator dan ook. Ook zal deze in allerlei maten en vormen beschikbaar zijn. We see what you did there, Matt... Ook wist hij te verklappen dat de robot na het opladen het "zolang als je wilt" uit kan houden. Er komen poppen uit met verschillende karakters en looks. Het gedrag, de stem en wat hij zegt kan de eigenaar aanpassen via een app. 

Flink prijskaartje

Nou, begint het al te - eh - kriebelen bij jou? Zorg dan dat je alvast je spaarpotje gaat vullen. Voor de vrouwelijke robot betaal je 12.000 euro. Naar verluid zal de mannelijke versie ongeveer hetzelfde gaan kosten.

Lees ook: Seksbucketlist voor 2018