Seks & relaties
Seks & relaties

Dit zegt zijn sterrenbeeld over wat voor seks hij wil

Reageer 0

Heb je een vent aan de haak geslagen en ben je benieuwd wat hij graag wil tussen de lakens? Je kunt het natuurlijk aan hem vragen, maar er staat ook genoeg over zijn voorkeuren in de sterren geschreven. Als je dan (weer) met hem in bed duikt, weet je in ieder geval wat je wel en niet moet doen. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je van hem kunt verwachten.

Lees meer in onze galerij

1/4 - Dit zegt zijn sterrenbeeld over wat voor seks hij wil

 

Ram - 21 maart t/m 20 april

Deze man is waarschijnlijk geen groentje op seksueel gebied. Hij houdt van spontane avontuurtjes en doet het liever lekker ruw dan rustig en gecontroleerd. Lekker rammen, dat kan de Ram wel! ;-) Ben je meer van de langzame seks, dan zul je deze man echt moeten temmen.

Stier - 21 april t/m 21 mei

De Stier in bed is praktisch en ‘down to earth’, maar hij is ook niet vies van een beetje romantiek. Hij stelt jouw behoeftes op de eerste plek en zal je nooit hard aanpakken. Soms kan het daardoor een beetje saai zijn om seks te hebben met deze man, maar liefde zul je niet tekort komen!

Tweelingen - 22 mei t/m 21 juni

Tweelingen zijn altijd wel te porren voor een vrijpartij. Of dat in de auto, bioscoop of op de bank is, maakt hem niets uit. Het is een vrolijke, luchtige man en dat is ook precies wat hij in seks zoekt! Ook zal hij het waarderen als jij aangeeft wat je wel en niet lekker vindt.

Ga hieronder verder
Meer op de volgende pagina
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen