Seks & relaties
Seks & relaties

Topwip: het bevredigende bedrijfsfeestje

Reageer 0

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 28-jarige Jessica over haar topwip: die keer dat ze het deed met een collega op een bedrijfsfeestje.

topwip

Jessica: "Tijdens een bedrijfsfeestje raakte ik in gesprek met een bijna tien jaar oudere collega. Hij zag er goed uit voor zijn leeftijd, droeg een strak gesneden pak dat perfect kleurde bij zijn helderblauwe ogen. Ondanks zijn leeftijd had hij iets jongensachtigs, wat me erg aantrok in hem. Onder het genot van een wijntje stonden we gezellig te kletsen over koetjes en kalfjes. De tijd vloog voorbij en voor ik het wist was ik behoorlijk aangeschoten. Om even te checken of ik nog een beetje toonbaar was ging ik even naar de toilet. Daar aangekomen vroeg ik me af waarom ik zo schaamteloos aan het flirten was met een collega, maar ik kon deze man écht niet weerstaan."

"Toen ik weer terugkwam, vroeg hij of ik met hem wilde dansen. Voordat ik antwoord kon geven, pakte hij mijn arm en trok me de dansvloer op. De wereld om ons heen werd vaag en alleen hij en ik waren er nog. Ik had enorme kriebels in mijn buik en danste dicht tegen hem aan. Na een aantal nummers gingen we weer even zitten. Op dat moment vroeg hij ineens naar een rapport waar ik die dag aan had gewerkt. Ik vond het een beetje raar, maar hij wilde daar per se even naar kijken, dus samen gingen we op weg naar mijn kantoortje. Als we in de lift staan voel ik pas hoe opgewonden in ben. Mijn hart klopt als een gek en mijn wangen gloeien. De lucht voelt alsof het elektrisch geladen is met seksuele spanning!"

"Als we het kantoor inlopen pakt hij ineens mijn polsen vast en drukt me met mijn rug tegen de muur. Nog voor ik goed en wel besef wat er zojuist gebeurd is, kust hij me. Nadat ik van de schok bekomen ben, zoen ik hem terug. Deze man kan hemels zoenen en ik word langzaam geiler en geiler. Dat we betrapt kunnen worden, maakt het allemaal nóg spannender. Het is te laat om nu nog te stoppen en ik geef me over. Hij neemt me met volle overgave op mijn bureau en niet veel later zitten we allebei uit te hijgen en na te genieten van een intens lekkere vrijpartij!"

"Af en toe krijg ik nog een knipoog als we elkaar tegenkomen op kantoor, maar dat doet me eerlijk gezegd helemaal niets meer. Het was leuk die avond, maar daarna was de chemie tussen ons ver te zoeken. Wel kijk ik terug op een bevredigend bedrijfsfeestje."

Lees ook: Flopwip: de slappe hap

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen