Topwip: Seks in de zee… met een vol strand

Liefde door Ze.nl

Seks kan ontzettend fijn zijn, maar oh lordie, sommige keren kun je maar beter zo snel mogelijk vergeten. Elke zondag vertellen lezeressen over hun topwip of flopwip. Deze week de topwip van Caroline. Over die ene keer dat zij en haar vriendje het deden in de zee… terwijl het strand overvol was.

Caroline (32): “We waren op vakantie. En niet eens alleen, nee, met zijn ouders en broer! Je kunt je voorstellen dat dat best wel een lange tijd is om met je schoonfamilie op vakantie te gaan. Niet zo gek dus dat we een beetje opstandig werden. En zo gebeurde het dat we op het strand lagen en ik ineens ontzettend opgewonden werd.

Of het nu het warme weer was, of het mooie lichaam van mijn vriend, maar ik kreeg ter plekke ontzettend veel zin om hem alle hoeken van het strand te laten zien. Eén probleempje: het strand lag overvol. Oh ja, en zijn ouders lagen dus naast ons. En dus vroeg ik of hij een stukje mee ging zwemmen.

Eenmaal een paar meter in het water vertelde ik hem het ‘probleem’. Hij moest lachen, maar bekende dat alleen al deze bekentenis genoeg voor hem was om óók geil te worden. Samen zwemmen deden we zo ongeveer elke dag daar, dus een beetje knuffelen en zoenen, daar keken zijn ouders niet raar van op. Dat hij mijn bikinibroekje onder het zeeoppervlak opzij schoof en onopvallend bij mij binnendrong, dat zagen ze gelukkig niet. 

Maar ja, daar stonden we dan. Echt heel veel kanten konden we niet op, ontzettende seksbewegingen zouden namelijk wel opvallen. Hij besloot het af te maken met zijn handen. Bijzonder spannend. Ik moet een ontzettend rood hoofd hebben gehad toen ik het water uitkwam, maar gelukkig had ik die door de zon al twee weken…”

Lees ook:

Topwip: Seks in de auto… met een ex

Flopwip: Carnavalseks op de hotelkamer... zonder condoom