De ideale oplossing voor wie nooit zin heeft om te flossen (+ win een AirFloss Ultra)

Flossen, het is me nooit gelukt om er een gewoonte van te maken. Mijn moeder heeft het jarenlang gezegd en natuurlijk ook mijn tandarts eindigde elke afspraak met het advies. Heel eerlijk gezegd was ik er simpelweg te lui voor. Vijf minuten tandenpoetsen vond ik al een hele prestatie en dan óók nog tussen tand en kies flossen? Nah! Als iemand die altijd haast heeft in de ochtend en avond, wilde ik er niet aan geloven. Dus toen ik gevraagd werd om de AirFloss van Philips te testen was er nieuwe hoop voor mij.

airfloss ultra

Iedereen weet dat flossen belangrijk is om je tandvlees gezond te houden. Doordat ik het jaren niet gedaan heb, moet ik nu op de spreekwoordelijke blaren zitten. Ik beken: ik heb bloedend tandvlees. De AirFloss is speciaal ontwikkeld voor mensen die onregelmatig flossen. Ook vermindert regelmatig gebruik bloedend tandvlees bij 95% van de gebruikers. En dat alles duurt slechts 60 seconden per poetsbeurt. Dit moest 'm zijn: mijn redmiddel!

 

De voordelen van de AirFloss Ultra op een rijtje

- Gezonder tandvlees in 2 weken - gegarandeerd

- Verwijdert tot 99,9% tandplak

- Helpt gaatjes te voorkomen

- Microdruppeltechnologie

- Hoogwaardige spuitkop

- Aanpassing via drievoudige burst

- Net zo effectief als flossen

- Reinigt in slechts 60 seconden

- Fris en schoon met mondwater

- Start met gemak een gezonde gewoonte

philips sonicare floss

Hoe gebruik je de AirFloss?

Voor gebruik laadt je de AirFloss Ultra eerst 24 uur op - hoewel hij na een uurtje aan de lader ook werkt. Dan kan het apparaat wel twee weken gebruiken. Voor gebruik vul je het reservoir met mondwater, voor een extra fris gevoel. Ook kun je het gebruiken in combinatie met water. Handig als je even geen mondwater in de buurt hebt. Met een vol reservoir zit je goed voor twee poetsbeurten.

Nu is je AirFloss er klaar voor. Druk op de onderste knop, de modusknop, om het apparaat aan te zetten. Door nogmaals op de modusknop te drukken, stel je in of je één, twee, of drie stralen achter elkaar wil. Zet het spuitstuk van de AirFloss – dit is belangrijk – tussen de tanden op de tandvleesgrens voor een optimaal resultaat. Zet een beetje druk en druk op de lichtblauwe knop (de activeringsknop). Door deze ingedrukt te houden, wordt er automatisch één, twee of drie stralen per seconde gespoten. In het begin is het fijner om de knop elke keer handmatig in te drukken, omdat je nog moet wennen.

airfloss

Mijn mening

Ik moet bekennen, ik was eerst een beetje huiverig voor de AirFloss Ultra. Vergelijken met een flosdraadje is het natuurlijk een behoorlijk apparaat. Wat mij gelijk opviel bij het eerste gebruik, is dat het veel fijner voelt dan je tanden reinigen met een tandenstoker of flosdraadje. Met de AirFloss voel je daadwerkelijk wel dat er vuil tussen je tanden verdwijnt, maar het doet veel minder pijn dan wanneer je een stokje of draadje tussen je tanden moet wurmen. Ook niet onbelangrijk: de AirFloss ligt lekker in de hand. In combinatie met mondwater vind ik de fijnste manier van gebruiken. Ik verwachte van tevoren dat er een harde straal in je mond zou schieten, maar dat valt reuze mee. Op de promotiebeelden zie je een blauwe straal mondwater direct tussen de tanden schieten. In werkelijkheid verandert het mondwater tot schuim als het in je mond terecht komt het lekker zacht aan voelt.

airfloss

Ik merkte dat mijn tandvlees bij het eerste gebruik bloedde, maar volgens de Veelgestelde Vragen in de handleiding is dat gelukkig normaal voor onregelmatige flossers. Bij elk gebruik hierna merk ik dat snel wegtrekt. Verder vind ik het heerlijk dat alles voor je gedaan wordt. Geen getrek meer tussen je tanden en gepriegel om met flosdraad bij je achterste kiezen te komen. Het flosapparaat komt heel gemakkelijk op alle plekjes in je mond dankzij de slanke ‘hals’.

Had ik de AirFloss maar veel eerder aangeschaft, ik ben van mijn flosprobleem af. Ik ben happy, mijn tandvlees is happy, en ik heb een vermoeden mijn tandarts ook…

De AirFloss is via wehkamp.nl verkrijgbaar in roze voor € 89,95 en zilver voor € 99,99. Extra fijn: momenteel met 15 euro cashback!

airfloss

Maak kans op een AirFloss Ultra

Van Philips Sonicare mogen we 5 exemplaren van de AirFloss Ultra inclusief mondwater verloten onder de lezeres. Vul in het formulier hieronder jouw naam en e-mailadres in.

Winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons.