8 originele en leuke cadeaus voor Vaderdag: dit zijn ze

Cadeaus & hebbedingetjes door Annelot

Op 18 juni is het weer Vaderdag. Tijd om je lieve papa te verwennen! Maar heb je geen idee wat je hem moet geven? Wij helpen je een handje en hebben de leukste en meest originele ideeën voor Vaderdag voor je op een rijtje gezet.

originele ideeën voor Vaderdag

1. Abonnement op speciaalbieren

Kan jouw vader een bijzonder biertje wel waarderen? Geef hem een speciaalbier abonnement van HOPT. Hij krijgt dan elke maand een box met 6 verschillende biertjes uit de hele wereld én een collector glas. Die kun je met de vaderdagactie nu zelfs laten personaliseren. Met je eigen foto bijvoorbeeld. Hoe leuk is dat?

2. Een ritje in zijn droomauto

Rijdt papa elke dag naar zijn werk in een degelijke Opel of milieuvriendelijke Prius? Laat hem dan een keer scheuren in een Ferrari of Lamborghini. Gegarandeerd dat hij daarvan gaat genieten! Op vakantieveilingen of Groupon vind je altijd wel een Supercar-aanbieding.

3. Whisky proeven in Amsterdam

Neem paps mee naar een whiskyproeverij op de Zeedijk. In dit gezellige café krijg je een aantal verschillende whisky’s geschonken waarbij je uitleg krijgt over de herkomst en smaak ervan. Dat wordt sowieso een gezellig middag.

4. Dagje strand en blokkarten

Geniet samen van een dagje uitwaaien aan het strand van Wijk aan Zee met als toppunt een uurtje blokarten. Dat is de nieuwste manier van strandzeilen die makkelijk te leren en geschikt voor iedereen is. Je zit in een karretje waarmee je met soms wel 60 km. per uur over het strand kunt racen.

5. Lunchen bij Jamie Oliver in de Markthal

Ben je al eens in de Markthal in Rotterdam geweest? Deze bijzondere overdekte marktvloer met lekkere foodshops móet je gezien hebben. Neem je vader mee naar dit foodwalhalla waar ook Jamie Oliver een restaurant heeft genaamd Jamie’s Italian. Trakteer hem op de lekkerste antipasti, salades, pasta’s en nog veel meer. Dat wordt smullen!

6. Vintage Bluetooth speaker

Is jouw vader een echte muziekliefhebber? Ga dan voor een iconische Marshall luidspreker. Het vintage uiterlijk van deze beauty neemt hem weer even mee naar de tijd van rock & roll. Maar wel heel handig aan te sluiten aan elke telefoon met behulp van Blootooth.

 

7. Safari-joggen

Perfect voor alle sportieve papa’s: ga al joggend op zoek naar de “big five” van de Veluwe onder leiding van een gids. Hoe leuk is het om samen te genieten van het spotten van wild en de mooie omgeving? Als jullie geluk hebben zie je tijdens het safari-joggen misschien wel wilde zwijnen, damherten, reeën, vossen, edelherten of zelfs een das of boommarter.

8. Tony's Chocolonely giftbox

Wie houdt er niet van de (h)eerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely? Speciaal voor vaderdag kun je nu een Tony's Chocolonely reep in een vrolijke Vaderdag verpakking bestellen. Je kunt het cadeaudoosje dat er omheen komt helemaal zelf ontwerpen. Wat een feest!

Lees ook: 7 originele manieren om geld cadeau te geven