Lifestyle / Sport & gezondheid
Sport & gezondheid

Dit is de sport die het beste bij jou past volgens je sterrenbeeld

Houd je dat rondje hardlopen in de ochtend nooit langer dan een week vol? Of probeer je een groepslesje op de sportschool dat toch niets voor je is? Dat ligt dus aan je sterrenbeeld. Blijkbaar staat er in de sterren geschreven welke work-out jij moet beoefenen. Dit is de sport die het beste bij jou past volgens je sterrenbeeld En, klopt het?

Ram - 21 maart t/m 20 april

Jij bent heel competitief, maar kunt niet zo goed tegen je verlies. Het liefst sta jij constant in de spotlights. Personal training is daarom de beste sport voor jou. Als die trainer dan ook nog knap is, kan dat sporten jou niet vaak genoeg.

Stier - 21 april t/m 21 mei

Stieren zijn heel sensueel en in touch met hun lichaam. Met paaldansen ben je intensief aan het trainen én past perfect bij jouw sensuele kant.

Tweelingen - 22 mei t/m 21 juni

Jij raakt snel uitgekeken en houdt wel van een beetje afwisseling. Atletiek is daarom dé sport voor jou. De korte, maar intensieve oefeningen zullen niet snel vervelen en aan het einde van elke training zul je moe, maar voldaan zijn.

Kreeft - 22 juni t/m 21 juli

Als kreeft zijn teamsporten jou op het lijf geschreven. Handbal, hockey of voetbal: als je maar mensen om je heen hebt. Jij zult niet snel een training overslaan als je weet dat je team op je rekent.

Leeuw - 22 juli t/m 22 augustus

Begin jij eenmaal met een sport, dan zul je er niet snel mee stoppen. Jouw motivatie is nooit ver te zoeken, dus full body workouts in de sportschool zijn ideaal voor jou.

Maagd - 23 augustus t/m 23 september

Met jouw perfectionisme is een sport met veel herhaling het beste voor jou. Bij Bikram yoga doe je de meditatieve sport in een verwarmde ruimte van 40 graden. Het helpt je ontspannen en je zweet alle gifstoffen ermee uit je lijf.

Weegschaal - 24 september t/m 23 oktober

De dansworkout Barre past perfect bij jouw romantische en charmante aard. Het is goed voor je houding en lenigheid. Ook bouw je er conditie mee op.

Schorpioen - 24 oktober t/m 22 november

Jij hebt het doorzettingsvermogen om ergens met volle focus voor te gaan. Hardlopen is daarom de perfecte sport voor jou. Als je daar nog een doel aan koppelt, ga je helemaal als een speer.

Boogschutter - 23 november t/m 21 december

Jij bent spontaan en schrikt niet snel van een uitdaging. Met kickboksen kun jij je wilde kant laten zien én je lichaam trainen.

Steenbok - 22 december t/m 20 januari

Je staat niet graag in de schijnwerpers, maar als je je eenmaal veilig voelt, ga je ervoor. Groepslesjes in de sportschool zullen in het begin een drempel voor je zijn, totdat je de lol ervan inziet en een sportmaatje gevonden.

Waterman - 21 januari t/m 18 februari

Plezier staat voor jou op nummer één tijdens het sporten. De sport die het beste bij jou past is dan ook trampoline springen. Het is fun en traint je je hele lichaam ermee. Samen met een vriendin is het helemáál leuk!

Vissen - 19 februari t/m 20 maart

Jij houdt wel van een feestje, dus Rocycle is dé sport voor jou. Alsof je naar een R&B feestje gaat, maar dan terwijl je ondertussen de longen uit je lijf trapt.

Lees ook: Dit is het beste seksstandje volgens jouw sterrenbeeld