Dit zijn dé beauty essentials voor op vakantie

Beauty door Redactie Ze.nl

Het is inmiddels alweer mei, dus het vakantieseizoen is in zicht! Of misschien zit jij deze maand al met je billen op het strand. Hoe dan ook, tijdens je vakantie wil je er natuurlijk ook gewoon fantastisch uit zien. En dan zit je met de Beautybox van deze maand gebakken. Hij zit namelijk helemaal vol met producten die perfect zijn voor op vakantie. Benieuwd wat er in zit? Kijk maar mee!

Essentials van de maand mei

Paul Yacomine Micro Treatment Oil
Lord & Berry Magic Brow Pencil
Blèzi Cosmetics Automatic Lipliner Raspberry Red
Lord & Berry Cream Gentle Cleanser
Affect Colour Attack Matt Eyeshadow

Paul Yacomine - Micro Treatment Oil

Terwijl jij op vakantie heerlijk aan het genieten bent van zon, zee en zwembad, krijgen jouw lokken het zwaar te verduren. Om het effect van hitte, zee- en chloorwater op je haar te verminderen kun je deze Micro Treatment Oil gebruiken. Deze haarolie beschermt je haar de hele vakantie lang!

Lord & Berry Magic Brow Pencil

Tijdens je vakantie, ga je waarschijnlijk niet voor een full face make-up look. Om toch niet helemaal met een blotebillengezicht rond te lopen, kun je je wenkbrauwen een beetje aanzetten met dit wenkbrauwpotlood van Lord & Berry.

Blèzi Cosmetics - Automatic Lipliner Raspberry Red

Deze lipliner heeft een prachtige, frisse kleur, waarmee je je lippen kunt accentueren, corrigeren of helemaal opvullen. Breng het in het midden op je lippen aan en vervaag een beetje met je vingers, voor het ‘blurred-lip’-effect - dé make-up trend van dit jaar.

Lord & Berry Cream Gentle Cleanser

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je gezicht schoon te maken. Oók op vakantie. Deze milde reiniger van Lord & Berry bevat plantaardige ingrediënten en is geschikt voor de gevoelige huid.

Affect Colour Attack Matt Eyeshadow

Als je op vakantie gaat, neem je niet al je make-up mee, maar het is altijd wel weer even een gedoe om uit te zoeken wat mee gaat en wat je thuis laat. Deze oogschaduw van Effect neemt in ieder geval nauwelijks plaats in je koffer in én is makkelijk te combineren met elke outfit.

Wil jij deze Beautybox graag zelf ontvangen? Je kunt hem tot 14 mei nog bestellen voor maar 14,95. Of je laat jezelf gewoon elke maand verassen met een Beautybox. Bestel een maandelijks abonnement en je bent ook nog voordeliger uit.