Dit betekenen de meest voorkomende seksdromen

Liefde door Laura

Een spannende droom kan twee kanten opgaan: óf het is heerlijk zwijmelen óf het is een ultiem WTF-moment. Seks met iemand waar je al tijden een oogje op hebt versus seks met de broer van je vriend. Ieh! Not to worry. Hoe raar ze ook kunnen zijn, een seksdroom is vaak onschuldig. We vertellen je wat de meest voorkomende seksdromen betekenen.

seksdromen

Lees ook: Een anaal orgasme? Het bestaat en zo krijg je er een

Met de ex

Er is veel geschiedenis tussen jou en je ex, dus een exseksdroom ligt altijd op de roer. Krijg je een sexy droom over een ex als je net een nieuwe vriend hebt? Soms komt een ex bovendrijven als je iemand tegenkomt die je doet denken aan hem of haar. Ook als je al jaren met iemand anders bent, kun je weer over een vroegere liefde gaan dromen. Dat komt omdat je hersenen je gedachtes aan het verwerken zijn, zodat er plaats is voor wat nieuws.

Met de baas

Vind je jezelf voorovergebogen op het bureau van je baas in je dromen? Dat betekent niet per se dat je je aangetrokken voelt tot je werkgever. Maar dat kan wel toeval zijn. Een seksdroom over je baas tekent dat je meer verantwoordelijkheid wilt en de baas wilt zijn over je eigen leven.

via GIPHY

Met een vrouw

Een avontuurtje met een vrouw is een van de grootste fantasieën van heterovrouwen. Heb jij die wens niet en vond je toch een andere dame in je bed in dromenland? Het zegt in principe niets over je seksuele geaardheid, dus twijfels zijn niet nodig. Droom je over een specifiek persoon? Dat betekent dat zij en jij meer naar elkaar toe trekken of dat je juist onzeker bent over jullie vriendschap.

Met de broer van je vriend of ander ongepast iemand

Vreemdgaan is voor jou een no go, maar in je dromen lijk je er toch anders over te denken. Met de broer van je vriend nog wel! Maak je geen zorgen, het is maar onschuldige nieuwsgierigheid. Dit soort stoute dromen komen het meest voor als je even wat minder tevreden bent met je eigen seksleven. Kijk kritisch naar waar de spanning mist en wat je kunt doen om het vuurtje weer aan te wakkeren.

Met een beroemdheid

Natuurlijk ga je er niet écht van door met die celebrity, maar het kan wel aangeven dat je erkenning of financiële welvaart mist. Word je compleet in de watten gelegd in je droom? Dan kan het betekenen dat je intimiteit en pampering mist in je huidige relatie.

via GIPHY

Lees ook: Iris (34) doet aan BDSM: 'De eerste keer dat ik werd vastgebonden zal ik nooit vergeten'