Foto's: Koningin Maxima was bij ons op de redactie

De maatschappij door Michelle Bakker

Oke... niet helemaal. Maar wel op een steenworp afstand en dat is pretty damn much the same thing als je het ons vraagt. Koningin Maxima kwam samen met Juliana Awada (wie? Nou, dat is dus de echtgenote van president Mauricio Macri van de Argentijnse Republiek) naar het Oranje Huis in Amsterdam voor een werkbezoek. En laat dat nu net naast de redactie van Ze te zitten! Hoofdredacteur Michelle was er als de kippen bij om een paar foto's te schieten.

Koningin Maxima

Dan voel je je een partij knullig... Want daar sta je dan, met een groepje van pak 'm beet 15 man. Vijftien volwassenen die als een stel bakvissen met een mobieltje in de hand staan te wachten tot iemand naar buiten komt. Ik moet zeggen, normaal gesproken doet het me niet zoveel. Maar dit is de koningin, en eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik een lichtelijk zwak heb voor het Nederlandse koninklijk huis.

En dus stond ik daar, telefoon in de aanslag, om maar liefst dertig plaatjes te schieten waarvan er ongeveer 26 bewogen en wazig zijn. Prima. Toch leuk om even te gluren. En ja, ze zag er weer prachtig uit.

Oh ja, en als je helemaal naar beneden scrollt, zie je ook nog een filmpje die ik maakte.

Koningin Maxima

Koningin Maxima

Koningin Maxima

Koningin Maxima