Lifestyle / Reizen
Reizen

In deze fantastische boomhutten wil je je volgende vakantie doorbrengen

In een boomhut slapen is al bijzonder, maar op de verhuursite Airbnb zijn boomhutten te vinden die al lang niet meer onder het kopje 'standaard' boomhut vallen. Een nachtje doorbrengen in een van deze boomhutten gaat na het zien van deze plaatjes regelrecht op jouw bucketlist. Wedden?

 

1. Treetop Hideaways

In de bossen van Flintstone, Georgia in de Verenigde Staten staat deze mooie boomhut in rustieke stijl. Voor €235 per nacht kun je hier met vier personen overnachten. Inclusief badkamer en keuken.
 

2. Remote Off-Grid Rustic Treehouse

Midden in een sustainable eco-dorpje in Gasquet, Californië staat deze schattige boomhut met uitzicht op de bergen. Voor slechts €94,- per nacht slaap je hier met twee personen. Wifi of telefoonsignaal kun je hier wel vergeten.

3. Cabane Monbazillac

In Frankrijk vind je dit plaatje van een boomhut, of moeten we kasteel zeggen? Hoe dan ook: uniek is het zeker! Je moet er wat voor over hebben, maar voor €240 is dit te gekke stulpje inclusief jacuzzi een nachtje van jou!

4. Cabane du soleil

Deze boomhut, gelegen aan de rand van een bos, lijkt rechtstreeks uit een Disney film te komen. Het hutje is geschikt voor 4 personen en de prijs is €120 is voor 2 personen inclusief ontbijt.


 

5. Cocoon Tree Tent

Deze boomtent vind je (alweer) in Frankrijk, naast een meertje waar je in kunt zwemmen. Voor €110 per nacht slaap je op deze unieke plek. Geschikt voor 2 personen.

 

Lees ook: Nooit meer te veel betalen voor je vliegticket? Dat doe je zo