Lifestyle
Lifestyle

Voor de kattenvrouwtjes: dit parfum ruikt naar de vacht van een kitten

Als het om katten gaat, bestaat er eigenlijk geen middenweg. Óf je vindt ze geweldig, óf je haat ze intens. Maar iedereen houdt van kittens, toch? Vooral omdat ze zó heerlijk ruiken dat je je neus voor altijd in hun wollige vachtje wilt begraven. Die geur! Die wil je toch het liefst de hele dag bij je dragen? Nou, dat kan dus gewoon! De nieuwste creatie van het parfummerk Dementer Flagrance Library ruikt naar de vacht van een kitten.  

Dit is niet het enige bijzonder parfum dat het merk op de markt bracht. Ze zijn namelijk ook het brein achter de geuren 'Pasgeboren baby', 'Popcorn' en 'Gin Tonic'. “We zijn er vijftien jaar mee bezig geweest, maar het is eindelijk gelukt. We hebben dat PURRfecte plekje net achter de nek van een kitten in een parfum weten te vangen. Kattenliefhebber of niet, door deze prachtige geur wordt je nieuwsgierigheid zeker gewekt.”

 

If you guessed Kitten Fur, you're correct! A fragrance so good, it PURRS. 15 years in the making, we’ve captured the...

Geplaatst door Demeter Fragrance Library op zaterdag 11 maart 2017

De geur is niet alleen verwerkt in een parfum, maar is ook verkrijgbaar als bodylotion, douchegel en massageolie. Hebben? Bestel 'm hier.

Lees ook: Hebben! Kartonnen tank, auto en vliegtuig voor je kat