Memoires van een vreemdganger deel 7: een vrouw versieren waar haar vriend bij is

Liefde door Mark

Een vrouw verleiden terwijl ze in het gezelschap van haar vriend is. Veel mannen zullen zich niet wagen aan deze ogenschijnlijke Mission Impossible, maar ik deed het wel. Met succes. Binnen een mum van tijd had ik haar aandacht getrokken en met smeulende blikken keek ze me aan.

Terwijl ik een koffietje dronk in een soort koffiebar, zag ik een stel voor me dat zogenaamd maar niet van elkaar af kon blijven. Vooral de dame pakte haar vriend overdreven vast, met name wanneer ik oogcontact met haar had. Ze leek me ervan te willen overtuigen dat ze nog steeds verschrikkelijk verliefd was op haar vriend.  

Toen haar vriend opstond om naar de wc te gaan, liep ik naar de dame in kwestie toe. Ik knoopte een kort praatje met Lisa - zo bleek ze te heten - aan en vroeg haar vervolgens of zij en haar vriend al lang samen waren. Ze antwoordde ‘Ja’, waarop ik reageerde met: ‘Dat dacht ik al’. Daarna liep ik weg en liet ik haar verbluft achter.

Vanaf mijn tafeltje iets verderop kon ik zien dat ze nadacht over mijn antwoord. Zelfs toen haar vriend terugkeerde, kon ik de verdwazing van haar gezicht aflezen, maar het was nu haar beurt om naar mij toe te komen. Toen de gelegenheid zich er weer voor leende, liep ze op me af. ‘Waarom zei je dat?’ vroeg ze me. Ik vertelde haar dat ik haar een leuke meid vond, maar ze moest alweer terug naar haar vriend die aan de bar was gaan zitten.

Ik besloot Lisa verder te pesten en liep naar de bar waar de twee zaten. Ik zag dat haar vriend net een slok van zijn koffie wilde nemen en haakte in op hoe goed de koffie hier was. Ik ging tussen de barkrukken van Lisa en haar vriend staan en pestte haar door te doen alsof ik alleen met haar vriend praatte, maar ondertussen legde ik mijn hand op haar bovenbeen. Vervolgens duwde ik onopvallend een briefje met daarop mijn nummer naar haar toe.

Diezelfde avond had ik al beet. Ze belde me en liet me weten dat ze wilde afspreken. De volgende middag hadden we al afgesproken bij zo’n heel fout hotel vlakbij de snelweg. Het was vier uur in de middag en het personeel leek precies te weten waarvoor we kwamen. We kregen een afgelegen kamer met een lelijk uitzicht. Het personeel wist natuurlijk al dat wij niet kwamen voor het mooie uitzicht.

In de hotelkamer klom Lisa meteen op me. Voordat we het hotel instapten zei ze dat ze nog nooit eerder vreemd was gegaan, maar ik vond dat moeilijk om te geloven. De meeste dames zijn ontzettend nerveus voor hun eerste keer, maar zij was relaxt. Ze was erg dominant tijdens de seks. Ze klom de hele tijd bovenop me en liet me duidelijk weten wat ze wilde. Het was prima seks, maar toen ze belde of ik nog een keer wilde afspreken, heb ik de boot toch maar afgehouden.


Mark (37) heeft het allemaal: een fantastische baan, twee lieve kinderen en een mooie, zorgzame vrouw. Alleen over zijn seksleven valt te wensen over. In zijn column praat Mark je bij over zijn buitenechtelijke avontuurtjes. En dat zijn er best wat.  


Lees ook:
Memoires van een vreemdganger deel 6: mijn tactiek
Memoires van een vreemdganger deel 5: waarom ik mijn vrouw bedrief
Memoires van een vreemdganger deel 4: het triootje