Waarom je geen spijt moet hebben van die onenightstand

Liefde door Sabine

Op een of andere manier voelen wij vrouwen ons soms best wel beroerd na een onenightstand. Alsof we iets hebben gedaan wat niet de bedoeling was. Toch is het nergens voor nodig om spijt te hebben van die ene onenightstand.

Vreemd genoeg zie je in films altijd hoe de man nonchalant de deur achter zich dichttrekt van het appartement waar hij net heeft liggen rampetampen en doet de vrouw altijd beschaamd de zogenaamde walk of shame. Hartstikke stom, toch? Je bent namelijk rete fab wanneer je wilde seks hebt gehad met die hete onbekende uit de bar. Spijt hebben? Nergens voor nodig!Avontuurlijk en spontaan
Een relatie hoeft heus geen vereiste te zijn om beestachtige seks te hebben. Het is heerlijk om eens out of the box te seksen. Je bent lekker avontuurlijk en spontaan als je het eens doet. Het is heus niet zo dat je elk etmaal met een onbekende tussen de lakens een feestje aan het bouwen bent. Geen reden dus om spijt te hebben van die ene onenightstand.

Seks
Of het nu lang geleden is of niet: van seks mag je genieten! Dat het met iemand is die je een paar uur geleden hebt ontmoet, betekent niet dat je er minder plezier aan beleeft dan wanneer je een missionarisje doet met de lover met wie je al tig jaar samen bent.
 
Je hebt jezelf kunnen laten gaan
Als je voor het eerst met je lover de koffer induikt, maak je je vaak toch wel zorgen over dingen waar je je geen zorgen om hoeft te maken. Je buik hou je in en je baalt van de 2 millimeter lange stoppels op je benen. Wanneer je in de kroonluchters hangt met iemand voor wie je geen gevoelens hebt, maakt dat je allemaal niet zo uit waardoor je je lekker kunt laten gaan. Daarnaast biedt het ook dé gelegenheid om eens wat te proberen wat je eerder niet durfde binnen je relatie. Heerlijke seks gegarandeerd!


 
Boost voor je zelfvertrouwen
Een man heeft ook heus wel een beetje zelfrespect en duikt ook niet zomaar met iedereen in bed omdat hij nu eenmaal een beurt nodig heeft. Hij vindt je oprecht leuk (ook al is dat maar voor een avond). Geef jezelf dus een schouderklopje, want je mag er zijn! Je blijft zeker niet onopgemerkt bij het andere geslacht.

Je ziet hem nooit meer
Misschien heb je je in zijn bed gedragen als elke man z'n wilde fantasie. En dat is hartstikke prima. Hij vond het fantastisch en jij kon je lekker laten gaan. Het is nergens voor nodig om je zorgen te maken dat hij je straks een slet vindt, hij vond je gewoon geweldig. En daarnaast zie je hem waarschijnlijk toch nooit meer en was het gewoon een fantastische nacht.

Wat is voor jou een reden om nooit spijt te hebben van een onenightstand?