Dokters delen meetlinten uit voor penissen

Liefde door Mariëlle
Veel mannen schatten hun slurf te groot in en kopen de verkeerde condoommaat. Ook in Zweden. Dat werkt niet! Om dat te veranderen delen artsen van een kliniek in Stockholm meetlinten uit zodat mannen hun zwengel kunnen opmeten.
 
In Zweden hebben ze een manier gevonden om nooit meer de verkeerde condoommaat aan te schaffen. Anders is het ook zo lullig (hihi, snap je hem) als je met de verkeerde condoommaat aan komt zetten in the heat of the moment. Metro meldt dat ze daar nu een oplossing voor hebben gevonden.
 

Meten is weten
In een Kliniek n Stockholm geven artsen mannen een meetlint mee zodat ze hun jongeheer kunnen opmeten om de juiste condooms te kunnen kopen. Wanneer je je penismaat wilt weten moet je de omtrek van de penis in opgezwollen toestand meten. Daarom ontvangen de mannen een meetlint dat speciaal is ontworpen om de omtrek van het geslachtsdeel op te meten. Op het meetlint staan ook suggesties aangegeven welke condooms je het beste kunt aanschaffen met welke penismaat.

Koop de juiste maat

Met deze actie wil de kliniek bereiken dat jongeren condooms in de juiste maat kopen. Wanneer je een te grote condoom koopt (ja mannen doen dit, iets met ego) kan de condoom afglijden tijdens de seks. Dit is een veel voorkomend probleem. En daardoor kunnen er alsnog ziektes en zaadjes worden uitgewisseld.
 
Weg met de SOA's
SOA’s zijn een serieus probleem. In Zweden stijgen de SOA-cijfers ondanks verschillende voorlichtingscampagnes. Hopelijk wint veilige seks het met deze acties van de SOA’s. 
 
Wie kan er volgens jou wel een meetlint gebruiken?