Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Sex and the City-fans: deze serie moet je zien!

Naast serieuze en spannende series is het soms héérlijk om een echte vrouwenserie te kijken. Zo eentje die lekker wegkijkt, vol humor zit en natuurlijk de nodige romantische scènes bevat! Heb je alle seizoenen van Sex and the City ook al minstens drie keer gezien en ben je wel toe aan iets nieuws? Dan weten we dé serie voor je om lekker te bingewatchen. ‘Younger’ mag je als Sex and the City-fan namelijk niet missen!

Younger gaat over de 40-jarige Liza, die na de scheiding van haar gokverslaafde man, ineens een alleenstaande moeder is geworden. Het lukt haar vanwege haar leeftijd niet om een baan te vinden, maar als ze in een bar versierd wordt door een jongen die haar zoon had kunnen zijn, ziet ze plotseling nieuwe mogelijkheden. Ze begint zich voor te doen als een 26-jarige en krijgt een baan als assistente bij een uitgeverij. Maar hoe lang kan ze haar echte leeftijd geheim houden?

De afleveringen van Younger duren ongeveer 20 minuten dus je bent er binnen no time doorheen. De eerste twee seizoenen staan al een tijdje op Videoland, maar daar is nu gelukkig ook het volledige derde seizoen aan toegevoegd!

Nog meer pluspunten: ons idool van vroeger Hillary Duff speelt erin én er komen aardig wat scènes in voor waarin je kunt genieten van de shirtloze Nico Tortorella (Scream 4, The Following). We like!