Zo kom je de koude dagen door zónder ziek te worden

Vrije tijd door Vrouwen redactie

We kunnen het niet meer ontkennen: winter is coming! De temperaturen dalen en de dagen worden korter. Tijd voor dikke truien en dikke sokken! Helaas krijgt je immuunsysteem het ook zwaar te verduren tijden de winter. Om je te helpen om de koude dagen zo gezond mogelijk door te komen heeft Healthbox speciaal een box samengesteld die jouw immuunsysteem een boost geeft. We geven je ook deze maand weer een inside look in de nieuwste Healthbox. Kijk maar mee:

Lovechock - 93% Tablet - € 3,99
Pure chocolade niet alleen goed voor je, maar je wordt er ook gelukkig van! De cacao bevat namelijk een gelukshormoon.

King Soba – Pumpkin, ginger & rice noodles – € 3,99
Deze noodles zijn heerlijk om mee te wokken, maar ook om in je soep op salade te gebruiken. Deze noodles zijn glutenvrij, biologisch, vegan én fair trade. Gezond én goed voor het milieu dus. Wat wil je nog meer?

WOO - Love letter - € 3,95
Deze kaars geeft een heerlijk parfum af en staat onwijs leuk in elk interieur. Daarnaast is WOO een sociale onderneming die verwenproducten ontwikkelt die een positieve impact hemmen op het leven van alle betrokken partijen. Er zit dus ook nog een mooi verhaal achter.

Orthica- Orthiflor kauw 60 stuks - € 27,95
Probiotica helpt om je natuurlijke darmflora gezond te houden. En je omdat je darmen je beschermen tegen ziektes is het helemaal niet verkeerd om ze een handje te helpen door supplementen te slikken.

Erica - Lipbalsem echinacea stick - € 2,95
Als het winter wordt, krijgen we standaard last van droge en gebarsten lippen. Niet heel charmant. Deze echinacea lippenbalsem houdt je lippen gelukkig lekker vet en zo kunnen ze het vocht een stuk beter vasthouden.

Greensweet Stevia – Greensweet Vanille € 9,95
Wist je dat geraffineerde suikers de aanmaak van witte bloedcellen in je lichaam verminderen? Zet die pot suiker dus maar beter aan de kant en vervang het voor een beetje ‘Greensweet Vanille’ (stevia zoetstof).

Rude Health - Super Fruity Musli - € 4,99
Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Met deze musli begin je de dag meteen super gezond. Zonder tarwe en geraffineerde suikers.

Waardebon van Freezlab - reset je lichaam in 3 minuten met cryotherapie – Gratis behandeling twv € 28,-
Bij Cyrotherapie wordt het lichaam blootgesteld aan extreme kou. Dit is misschien even doorbijten, maar uit onderzoek blijkt dat kou je immuunsysteem versterkt. Na 3 minuten stap je herboren uit de cabine. Vitaler, sterker en vrolijker. Check dit korte filmpje met uitleg over Freezlab: https://youtu.be/1k31MQqFPmo.

Cadeaybon van IloveYoga - € 15,-
Sporten is goed voor je imuunsysteem, maar soms is het best lastig om jezelf weer naar de sportschool te slepen. Een leuke sportoutfit geeft nét dat beetje extra motivatie. Deze cadeaubon is te gebruiken bij een bestelling op http://www.iloveyoga.nl.

Wil je ook elke maand een box op je deurmat en een stapje dichter bij een gezonde leefstijl komen? Check dan snel Healthbox.nl.