Dit gebeurt er met je lichaam als je geen seks meer hebt

Intiem door Vrouwen redactie

Heb je al een tijdje geen seks meet gehad? Dan heeft dit misschien meer gevolgen dan jij je zou kunnen bedenken. Geen zorgen, je hoeft nu niet gelijk in de paniekstand te schieten, maar er zijn wel gevolgen. Je merkt het niet meteen, maar misschien wel als je eerst regelmatig seks had en daarna helemaal niet meer. Dit zijn de fysieke en mentale dingen die jij moet doorstaan als je geen seks meer hebt:

#1. Stress, stress en nog meer stress
Regelmatig de liefde bedrijven met je lover zorgt voor ontspanning. Wanneer je een tijdje geen seks hebt, kun je tijdens stressvolle situaties een hogere bloeddruk krijgen.Dit komt voornamelijk voor bij mensen die gewend zijn vaak seks te hebben en het daarnaa niet meer hebben.

#2. Bye high libido
Hoe erg je het misschien in het begin zal missen, de zin die je hebt zal naarmate wat afnemen. In het begin zal dat heel raar voelen, maar het is normaal dat je lichaam er zo mee om gaat.

#3. Lager immuunsysteem
Zo nu en dan een stevig vrijpartijtje hebben kan ervoor zorgen dat je immuunsysteem een flinke boost krijgt. En een goed immuunsysteem betekent dat je minder snel ziek wordt. Yay, nog een reden dus om meer seks te hebben!

#4. Je droomt anders
Misschien is dit nog geen eens zo een slechte verandering. Als je minder seks hebt, zal je er vaker over dromen en is er zelfs kans dat je een orgasme krijgt tijdens je schoonheidsslaapje. Het zal natuurlijk nooit zo goed aanvoelen als echte seks, maar fantaseren kan natuurlijk nooit kwaad.

#5. Je vagina wordt strakker: hell no!
Dat je vajayjay strakker wordt nadat je een lange tijd geen seks hebt gehad is en blijft een mythe. Je vagina verandert niet door de hoeveelheid seks die je hebt. Wat wel kan gebeuren, is dat je meer gespannen bent wanneer je weer van bil gaat, waardoor de eerste keer wat strakker aan kan voelen. Sorry ladies!

Lees de andere 5 dingen die met je lichaam gebeuren als je geen seks meer hebt op Ze.nl.

Bron, bron