First World Problems die iedere vrouw herkent

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Als vrouw hebben we een zwaar leven. We hebben iedere dag met zó veel First World Problems te dealen, dat mannen bijna respect voor ons zouden krijgen. Het leven van een vrouw gaat niet altijd over rozen, en wel om de volgende redenen.

1. Een kledingkast vol met kleren en tóch niks hebben om aan te doen OF teveel kleding hebben voor je kast, waardoor de helft in hoopjes verspreid door je kamer ligt.

2. Je bent eindelijk die paar kilootjes teveel kwijt, maar nu heb je een platte kont en ben je van een volle C-cup naar een mager B'tje gegaan. Nooo, dat was niet de afspraak!

3. Je hebt maar liefst drie super chique trendy winterjassen in de kast hangen, maar met één klein minpuntje: mooie jassen voor vrouwen hebben zelden een capuchon. Gevolg: geregeld als verzopen katje thuiskomen.

4. Je avocado is te rijp of juist nog keihard. Huilen met de pet op.

5. Je probeert de nieuwe Starbucks koffiesmaak (à la 7 euro) uit en hij is vies. Heb jij weer.

6. Gaan eten bij een 'all you can eat' restaurant, en je dus verplicht vol moeten proppen om geen 'verlies te maken'.

7. Tijdens een uitstapje naar de Primark gooi je je mand vol kleding die je nooit gaat dragen, onder het mom van 'het kost toch niks', om vervolgens bij de kassa een halve hartverzakking te krijgen. Oops.

8. Je favoriete tv-programma begint maar je bent de afstandsbediening kwijt.

9. Je hebt de perfecte selfie gemaakt via Snapchat en ziet er zelfs een potentiële Instagram-post in, maar drukt per ongeluk op het kruisje.
Dit gaat je dus nóóit een tweede keer lukken.

10. Net een relatie hebben, waardoor je jezelf nu elke dag van top tot teen moet scheren. ELKE DAG.

11. Zeuren dat je nooit aandacht krijgt van jongens, maar iedere vorm van toenadering in de club of kroeg afwijst.

12. In de Douglas prachtig opgemaakt worden, vervolgens 33 producten aangesmeerd krijgen en bij thuiskomst erachter komen dat jij niet gemaakt bent om deze ook daadwerkelijk zelf te kunnen gebruiken.

En tot slot, in de categorie 'luiheid ten top': naar de wc moeten maar geen zin hebben. Jep, guilty.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron