WTF Journaal van maandag 19 september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag in het WTF Journaal: de meest geweldige trui ooit, een man koopt een wel heel groot cadeau voor zijn vrouw en een bijzondere manier van bewustzijn creëren voor het polycysteus ovarium syndroom (een aandoening waarbij de eierstokken groter dan gemiddeld zijn, wat zorgt voor veel mannelijke hormonen). In het WTF Journaal van vrijdag las je onder andere over een bijzonder Facetime-gesprek met een happy ending.


Met deze geweldige trui kun je nu letterlijk je kat dragen
Deze trui is geweldig. Het merk Mewgaroo heeft een nieuwe trui ontworpen, waarin je je kat bij je kunt dragen! (Hond mag ook...)
Je moet er wel even voor naar Japan om hem aan te kunnen schaffen. Kort verhaal lang.


Man koopt dubbeldekker voor vrouw, waarin zij elkaar 60 jaar geleden ontmoet hebben
De 82-jarige Ken Morgan was 22 toen hij zijn vrouw Shirley ontmoette op een dubbeldekker in Engeland. Ze gingen op date en trouwden niet veel jaren later. Nu, 60 jaar na de ontmoeting, kocht Ken (romanticus die hij is) precies diezelfde dubbeldekker voor zijn vrouw. Ze rijden er regelmatig samen rondjes in. "Meeting Ken on the bus in 1956 was just meant to be", aldus Shirley. How cute! Kort verhaal lang.

Deze vrouw scheert zich openlijk op Instagram, om bewustzijn te creëren voor PCOS
?De Australische Tina-Marie deelde onlangs een Instagram-foto, waarop ze haar gezicht scheert. Dit deed ze om aandacht te vragen voor het polycysteus ovarium syndroom. "Evenals depressie, angst, onvruchtbaarheid, gewichtstoename, buikpijn, acne en verhoogd risico op kanker, hebben veel vrouwen waaronder ikzelf te maken met gezichtshaar," schreef Tina op Facebook. 'Oordeel niet te snel, want je weet nooit wat iemand doormaakt', is de wijze les die ze mensen wil meegeven. PCOS is een aandoening waarbij de eierstokken groter zijn dan gemiddeld, wat ervoor zorgt dat er te veel mannelijke hormonen worden aangemaakt. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron