WTF Journaal van woensdag 14 september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag in het WTF Journaal: een vrouw heeft veel over voor haar goudvis, een tiener ontwerpt een geweldige app en een man zet zijn vrouw te koop. In het WTF Journaal van gisteren las je onder andere over het feit dat nagellak je dik kan maken.

Vrouw spendeert 500 dollar aan operatie voor goudvis

In Brisbane heeft een vrouw haar goudvisje naar de dierenarts gebracht, nadat hij een steentje uit de vissenkom had ingeslikt.
Een arts heeft het steentje met een soort pincet uit de keel van de vis getrokken. Het klusje was zo geklaard, maar er zat wel een leuk prijskaartje aan. De vis had 12 dollar gekost in de dierenwinkel. Voor dit grapje heeft de vrouw 500 dollar neer moeten leggen... Kort verhaal lang.

Tiener verzint app 'Sit With Us' om tijdens de pauze lunch-buddies te vinden

Deze app moet ervoor zorgen dat je nooit meer alleen hoeft te zitten tijdens de pauze op je middelbare school. Je kunt via de app chatten met mensen, een openbare lunchruimte zoeken en mensen uitnodigen om bij je te komen zitten. De ontwerpster van de app hoopt zo dat kinderen nooit meer zielig alleen aan een tafel hoeven te zitten. De app is sinds 9 september te downloaden en heeft nu al succes opgeleverd. Kort verhaal lang.

Man zet zijn vrouw te koop op Ebay

Een man uit Engeland (Yorkshire) was zijn vrouw een beetje zat. Nadat ze gezeurd had over iets onzinnigs was volgens de man de maat vol. Vrouwlief belandde op Ebay, met de tekst "Te koop: één vrouw. Gebruikt, maar nog in goede staat. Reden voor verkoop… Ik heb mijn portie wel gehad en heb het gevoel dat er iemand MOET zijn die haar meer verdient dan ik." Uiteraard werd de vrouw (Leandra genaamd) woest toen ze via collega's achter de advertentie kwam. Niet alleen was ze boos over het feit dat haar man haar te koop had gezet, maar ook omdat hij een lelijke foto had gebruikt. Uiteindelijk is de advertentie door Ebay verwijderd. Eind goed al goed... Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron