9 Ins en outs van de nieuwe iPhone 7

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus werden vorige week gepresenteerd en wat is er veel verbeterd! Vanaf vrijdag zijn ze ook leverbaar, bij bijvoorbeeld KPN. Dat de nieuwkomers nogal anders zijn dan hun voorganger, had je waarschijnlijk al meegekregen, maar wat er dan precies allemaal is vernieuwd lees je hier.

1. De all black everything-lovers kunnen hun hart ophalen, want de iPhone 7 is in glimmend en mat zwart verkrijgbaar. YES!

2. Met je telefoon door de regen lopen? No problem! De nieuwe iPhone is namelijk waterproof.

3. Je hebt geen Bluetooth speaker meer nodig, want de iPhone 7 en iPhone 7 plus hebben nieuwe stereospeakers aan de boven- én onderkant!

4. De nieuwe home-button kun je niet meer indrukken, maar reageert op jouw vinger via trillingen.

5. Je kunt je spiegelreflex in de prullenbak gooien, want de nieuwkomers van Apple hebben een 12-megapixel camera. Als je voor het Plus-model kiest, krijg je er zelfs nóg een camera bij voor extra zoom. Oh en je selfies zullen er ook op vooruit gaan, want de front camera gaat van 5- naar 7-megapixel. Love it!

6. Is jouw iPhone geheugen ook al-tijd vol? Daar heb je geen last meer van met de iPhone 7, want die heeft een stuk meer geheugen. Hij begint vanaf 32GB, daarnaast kun je ook gaan voor de 128GB- of 256GB-varianten.

7. Met je telefoon in de zon lopen, kon nog wel eens voor problemen zorgen, maar gelukkig heeft het vernieuwde scherm 25% meer helderheid.

8. De iPhone 7 en 7 Plus is veel sneller dan zijn voorgangers én de batterij gaat het langst mee van alle iPhones en hoeft dus minder snel opgeladen te worden.

9. Last but not least: de draadloze oortjes. De ‘Airpods’ maken automatisch verbinding met je iPhone (maar ook met je laptop, tablet en Applewatch) als je ze in je oren stopt. Hoe handig?! Plus: nooit meer ruzie met de snoertjes van je oortjes.

De iPhone 7 is vanaf vrijdag 16 september verkrijgbaar. En bij KPN ben je al voor €57,- per maand de gelukkige eigenaar van een iPhone 7. Wat wil je nog meer?

Bron, bron, bron