Beauty / Gezicht
Gezicht

Beauty-overzicht van september

Kun jij het bos nog zien door alle beautyproducten die er zijn? Wij wel, en daarom houden we je maandelijks op de hoogte van beautyproducten die de redactie van Vrouwen.nl selecteert op basis van innovatie of omdat wij er zelf fan van zijn. Lees ook het Beauty overzicht van vorige maand.


?NYBF (Not Your Boyfriends Face)
Alle producten van NYBF hebben als doel om je huid te verbeteren zonder dat je daarvoor je wijntje hoeft te laten staan, niet meer mag lachen en per nacht minimaal 8 uur slaap moet pakken. Van links naar rechts: The Pearl Cream, Purifying Cleanser, Hyaluronic Water, Eye & Face Treatment en The Activating Rich Cream. In The Pearl Cream is parelpoeder verwerkt dat onder andere werkt tegen roodheid en pigmentvlekjes. Dit is echt een wondermiddel, we zagen meteen resultaat. De cleanser reinigt naast de sporen van de dag ook make-up van het gezicht. Dat het totaal niet agressief is merk je wel als je het in je oog krijgt en dat het dan niet prikt. Nog een voordeel: na het reinigen trekt je huid niet. Hyaluronzuur moet elke vrouw in haar beauty routine hebben. Het zorgt voor een optimale vochtbalans van de huid. Wij smeren het ook op onze lippen om ook daar uitzakkingen en de afname in volume zoveel mogelijk te voorkomen. De oog- en gezichtscrème is kort samengevat een gladmakende finish die je ook prima als primer kunt gebruiken. Vitamine C is een toverwoord dat tegen alles lijkt te helpen. Ook tegen huidveroudering blijkt met The Activating Rich Cream die je huid weer volop elasticiteit geeft. Je hoeft geen lekker geurtje te verwachten, want alle producten zijn parfumvrij, wat een groot voordeel is. De uitgebreide informatie, prijzen en advies vind je op de website.


?Lipfinity Long Lasting Lipstick
Yes, de nieuwe lipsticks van Max Factor zijn er in vijftien verschillende kleuren en blijven tot wel acht uur zitten! De lipsticks brengen gemakkelijk aan en hebben een 'cream finish'. In de lipsticks zitten voedende oliën, waardoor het niet droog aanvoelt op de lippen. En kijk even naar dat omhulsel. So pretty!


?L'Oréal Volume Million Lashes 'Fatale'
Deze mascara van L'Oréal geeft je wimpers instant volume en houdt de haartjes mooi gescheiden. Het borsteltje is vrij groot en geeft je de ultieme 'femme fatale look'. De mascara is in verschillende drogisterijen te koop.


?Smoovall Huidcontact spray
Deze super handige spray beschermt de huid tegen wrijving. Heb jij op warme dagen last van schurende benen en weet je niet hoe je het kunt verhelpen? Dan is dit de oplossing. De spray beschermt minimaal vier uur lang tegen huidirritatie. Spray het op je huid, wacht twintig tot dertig seconden and you're ready to go! Een verademing voor iedereen die last heeft van een schurende huid. We hebben zelf ervaren dat de spray ook met terugwerkende kracht werkt: als er al huidirritatie is ontstaan wordt het direct verminderd. De spray is hier te koop.


Garnier Micellair Reinigingswater
Dit mini-flesje is perfect om mee te nemen op vakantie. Zeker omdat je op vakantie wat luier mag zijn en de kans zeer aanwezig is dat je geen zin hebt om elke avond je volledige beauty routine te herhalen. Dit product is geschikt voor alle huidtypen en verwijdert make-up effectief. Met een watje gedrenkt in micellair water veeg je die plamuurlaag zo van je gezicht. Een snelle en gemakkelijke manier om je huid goed te reinigen. Dit is een mini verpakking van 125 ml. Garnier Micellair water kun je hier kopen.