WTF Journaal van vrijdag 2 september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag in het WTF Journaal: betalen voor de wc in China, een Oostenrijkse vrouw overleeft pittige val en slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 7. In het WTF Journaal van gisteren las je onder andere over een jongen die doof werd van het eten van 's werelds heetste noodles.

Op Chinese universiteit moet je betalen als je vaak bezoek brengt aan de wc
Als je vaak naar de wc moet, heb je een klein probleempje als je student bent aan het Kunming Health Vocational College in het Chinese Yunnan. Hier moet je namelijk betalen voor het doorspoelen van de wc, als je volgens de school te vaak gaat. Op deze manier hopen ze water te besparen. De studenten krijgen een pasje om bij de wc's te kunnen inchecken. Overstijgen ze de limiet van 3000 liter water per maand, dan moeten ze een bepaald bedrag aan de school betalen. Lokt dit dan niet uit tot 'helemaal niet meer doorspoelen'? Wordt vervolgd...
Kort verhaal lang

Oostenrijkse vrouw overleeft val van 105 meter
Een negentien-jarige vrouw is van één van de hoogste snelwegbruggen van Oostenrijk gevallen. Wonder boven wonder heeft ze het overleefd.
Haar val werd gebroken door de bomen en dit heeft ervoor gezorgd dat ze enkel wat schaafwonden heeft opgelopen. Wat die vrouw daar nu eigenlijk deed op die brug is nog niet bekend. Kort verhaal lang.

Mobiel explodeert tijdens opladen
De Samsung Galaxy Note 7 is sinds 19 augustus in verschillende landen te koop, maar de reacties op de telefoon zijn niet heel enthousiast te noemen. Het apparaat schijnt namelijk nogal licht ontvlambaar te zijn. Tijdens het opladen is de Samsung bij verschillende mensen in de fik gevlogen. Samsung heeft uiteraard gereageerd en besloot de telefoons niet meer te verkopen. Eerst wordt grondig onderzoek gedaan. Waarschijnlijk zal de telefoon in Nederland weer vanaf 9 september te koop zijn. Kort verhaal lang

Bron, bron, bron, bron