WTF Journaal van maandag 22 augustus

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: op Instagram kun je inzoomen, een gast scheert een korte broek bij zichzelf (HUH?!) en iPhone-gebruikers worden opgelicht door middel van een sms. Afgelopen vrijdag kon je onder andere over de gevaarlijkste selfies lezen.


Je kunt inzoomen op Instagram
?Op Instagram kon je nog wel een keertje een bikinifoto posten, want daar kon je toch niet inzoomen. Maar damn it, vanaf nu kan dat dus wel. Niet door er dubbel op te klikken (want dan plaats je gewoon nog een like), maar door je vingers op het beeldscherm uit elkaar te spreiden. Ganz toll. Neem je Insta nog maar eens goed onder de loep om er zeker van te zijn dat alle foto's 'zoomable' zijn. Deze functie werkt nog niet bij iedereen en waar dit precies aan ligt is onbekend. Werkt het bij jou niet? Doe dan voor de zekerheid even een update. Kort verhaal lang.


Gast scheert een korte broek
Een Reddit-gebruiker laat het hoofd van medegebruikers op hol slaan door bij zichzelf een korte broek te scheren. Met het bovenstaande resultaat. Dit is toch hilarisch?!


iPhone-gebruikers moeten oppassen op sms'jes
Pas op als je als iPhone-gebruikers een sms'je krijgt dat je Apple-ID niet meer werkt. Het lijkt alsof je via het bericht op de website van Apple terechtkomt, but it is not. Je bent dan met beide benen in de phishing-val getrapt. Vul je gegevens niet in, want dan word je gehackt. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron