Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

WTF Journaal van donderdag 18 augustus

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

WTF-momentjes van vandaag: vader eet per ongeluk een overdosis space brownies op, Twitteraar haalt grapje uit dat heel Nederland snap behalve de barista en een Chinese vrouw is bijna dubbel zo lang zwanger. Gisteren hadden we overigens ook een heel bijzonder WTF Journaal, dat lees je hier.


Papa spacet hem de pan uit
Een 53-jarige vader vond brownies in zijn auto en at ze op. Logische reactie, want iets met chocolade laat je niet liggen. Hij had alleen niet door dat het space brownies waren. Toen die krengen begonnen te werken kronkelde hij over de grond en noemde zijn kat een bitch. Arme kat. Arme vader. De politie werd gebeld met een melding van een 'toevallige overdosis'. Kort verhaal lang.


Deze Chinese vrouw is al 17 maanden zwanger
Wang Shi is al 8 maanden te lang zwanger. In februari 2015 is ze zwanger geworden en ze heeft hier zelfs officiele documenten van. In China moet je namelijk toestemming hebben van de overheid om een kind te mogen baren. In het document waarin ze toestemming krijgt om een kind te krijgen wordt aangegeven dat ze eind 2015 zou bevallen. Doktoren zeggen dat de lange zwangerschap door de placenta komt. Die bevindt zich onderaan de baarmoeder en sluit daardoor de baarmoeder af waardoor de bevalling niet van start kan gaan. Zo'n lange zwangerschap is niet normaal. Normaal gesproken wordt de zwangerschap al veel eerder ingeleid of er wordt een keizersnede uitgevoerd. Wang smeekt om een keizersnede, maar de doktoren willen het risico niet lopen. Kort verhaal lang.


Goede grap!
Lara Steenvoorden dacht een leuk grapje uit de halen met de barista van de Starbucks die ze deelde op Twitter. Heel Nederland had de grap door, maar de betreffende barista was de jong om het bovenstaande te begrijpen.

Bron, bron, bron, bron