Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

12 struggles van luie meiden

Just another lazy day. Dat is misschien de lijfspreuk van onze favoriete honing snoepende beer maar jij kunt er ook wat van! Als jij ook een echte luie-chick bent dan herken je deze struggles zeker:

1. Als mensen vragen wat jij in het weekend gaat doen en je zegt: “niks”, dan kijken ze je altijd lachend aan. Niemand neemt je serieus!

2. Als het boek dat je wilt lezen in de andere kamer ligt baal je hard. Shit, dat wordt lopen!

3. Je bent net opgestaan om wat te eten te pakken en hebt je weer lekker op de bank genesteld. Dan realiseer jij je dat je ook moet plassen. Zucht! Je zat net weer lekker.


4. Je hebt ooit overwogen om alleen maar plastic bestek te gebruiken, scheelt weer afwassen. Maar toen bedacht je dat je dan vaker naar beneden moet om het afval weg te gooien, en dat was ook weer niet de bedoeling.

5. Je bent snel je bed uit gegaan, hebt gedoucht en bent al aangekleed als je erachter komt dat je vandaag een vrije dag had. Shit, die had je graag deels in je bed doorgebracht.

6. Lasagne uit de oven is het lekkerst, maar uit de magnetron is het snelst. Telkens als jij een kant-en-klaar maaltijd koopt is dit een bekend dilemma…


7. Je wacht super lang met je haar wassen. Niet vanwege de het-is-goed-voor-je-haar-hype, maar meer omdat je haar wassen zoveel moeite kost.

8. Je hebt vaak overwogen om een soort uniform voor iedere dag aan te schaffen, dan hoef je daar in ieder geval niet meer over na te denken.

9. Je ziet er fantastisch uit als je je haar föhnt, je opmaakt en je nagels lakt. Maar helaas pindakaas, daar ben je gewoon véél te lui voor.


10. Jij weet precies wanneer Netflix de “zit je nog altijd deze serie te kijken?”-melding geeft. Dit is soms het enige moment op de dag dat je in beweging bent. Beweging ja, als je die knop indrukt.

11. Jij draagt al zo lang dezelfde sieraden dat je niet eens meer weet of je nog andere bezit. Wisselen van sieraden is namelijk té veel moeite.

12. Je draagt vaak jurkjes. Niet omdat je het per se mooier vindt maar het is makkelijker dan een broek, shirt en jasje bij elkaar zoeken.

Bron