10 Struggles van onhandige meiden

Vrije tijd door Danielle

Andere mensen doen wel eens iets onhandigs, maar bij jou is onhandig je tweede naam. Overal waar jij komt letten mensen extra op hun spullen. Jij laat namelijk weleens -oké vaak- iets vallen... Ben jij ook zo'n clumsy clown? Dan herken jij deze struggles zeker:

1. Meer dan één drankje bij de bar halen is sowieso een probleem. Hoe sommige mensen meer dan drie drankjes vervoeren is voor jou pure magie.

2. Koken is vragen om problemen. Je saus verbrand standaard en wanneer je de pasta afgiet, schiet het deksel er meestal ook af en ligt alles in de gootsteen. Zucht! Wat was het nummer van de snackbar ook alweer?

3. Jij hebt een “buiten de deur” verzekering met een extreem hoge premie. Niet omdat je zoveel dure spullen bezit trouwens, je hebt gewoon al best veel moeten claimen.

4. Als er een ober met een dienblad champagne voorbij loopt maakt iedereen de grap dat jij vooral moet blijven zitten. Het ergste? Ze hebben nog gelijk ook...


5. Als mensen iets horen vallen schieten alle ogen direct jou kant op. Jammer genoeg komt het geluid ook echt wel vaak vanuit jouw richting.

6. Je wilde ooit een baantje in de bediening. Helaas liep je met het proefdraaien al iemand omver en belande minimaal een maaltijd bij iemand op schoot. Helaas pindakaas, een horeca carrière is niet voor jou weggelegd.

7. “Oepsie, sorry” roepen je ouders in koor vanuit de woonkamer als ze weer gerinkel horen. Dat zinnetje heb jij vroeger namelijk heel veel gebruikt.

8. Jij hebt littekens op de meest vreemde plekken, en de verhalen van hoe je ze hebt gekregen zijn nooit saai. Daar maak je dan wél weer indruk mee aan de bar.

9. De dienstdoende huisartsenpost in jouw buurt weet jij blind te vinden, je bent er namelijk al (veel) vaker geweest.

10. Als jij de gevonden voorwerpen van de NS belt staan jou gegevens al in het systeem. Jij verliest zo vaak iets dat je al een heel protocol hebt van wat te doen bij het verliezen van spullen.

Bron