WTF Journaal van dinsdag 2 augustus

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Hebben jullie het geweldige Harry Potter nieuws van gisteren nog meegekregen? Dit zijn de WTF-momentjes van vandaag: bier kan nu gemaakt worden van urine, deze kat gooit de hele dag zijn pootjes in de lucht en dit is hoe een vrouw van 30 kilo eruitziet.


Bier kan nu gemaakt worden van urine

Proost! Er is soms niets lekkerder dan een ijskoud biertje, het enige nadeel? Je moet er zo van plassen. Gelukkig kan urine sinds kort worden gebruikt om bier te brouwen. Serieus? Belgische wetenschappers hebben een apparaat ontworpen dat van urine water kan maken, en met dat water kun je dan weer een biertje brouwen. Ze hopen met deze machine, die draait op zonne-energie, een milieuvriendelijk systeem te bouwen dat bijvoorbeeld op festivals gebruikt kan worden om water te besparen. Wij zullen nooit meer het zelfde kijken naar een rij DIXI's. Kort verhaal lang.


Deze kat gooit de hele dag zijn pootjes in de lucht
Is hij aan het juichen, wil hij zijn oksels drogen of schrikt hij misschien van een spin? Wat er precies aan de hand is weet niemand, maar feit is dat deze kat de hele dag zijn pootjes in de lucht gooit. Het begon allemaal op een doodgewone ochtend, ineens deed de kat zijn pootjes in de lucht en zijn baasje rende naar zijn telefoon om een foto te maken. Want voor je het weet is het schattige moment voorbij. Maarrr deze kat kon er geen genoeg van krijgen, de kat doet zo vaak zijn pootjes in de lucht dat zijn baasje nu een Instagramaccount voor het gedrag heeft aangemaakt. Wij snappen er niets van, maar vinden het wel super schattig.


Zo ziet 30 kilo eruit!
Wauw! Als je denkt aan een vrouw van 30 kilo dan kun je je er eigenlijk weinig bij voorstellen. Maar de kunstenares Ivonne Thein wilde nou juist dát vastleggen op camera. De fotocollectie kwam al uit 2008, maar krijgt nu opnieuw aandacht door de permanente ban op modellen met een ongezond laag BMI in Frankrijk en Californië. Ondanks dat vrouwen in alle vormen en maten mooi zijn, vragen wij ons wel af in hoeverre deze lichamen natuurlijk en gezond zijn. De andere foto’s in de collectie kun je hier bekijken.

Bron