Dit herken je als je geen bal van Snapchat snapt

Vrije tijd door Danielle

Yeah, kom maar hierrr met die kater-selfies. Snapchat is GE-WEL-DIG! Maar niet iedereen is om, sommige mensen snappen namelijk geen bal van Snapchat…

Dan voel je je ineens heel oud
Want als je niks van Snapchat snapt is het begin van het einde toch? Je bent nu net als je ouders die vroeger niets snapten van MSN, Facebook of Whatsapp. IEEK!


Je weet het verschil niet tussen een privé snap of stories

Hoe kun jij nou weten wat het verschil is tussen een privé snap en stories? De app legt daar helemaal niks over uit. Wat komt waar, wie ziet wat en wat is waarvoor bedoeld?

Je vraagt je af waar al die gekke dierenoren vandaan komen
Die regenboog-kots dat is dus blijkbaar een filter? Gelukkig ben je niet alleen, deze vrouw dacht dat haar dochter ernstig ziek was vanwege een Snapchat-filter.

En hoe doe je zo’n filter eigenlijk?
Nog zoiets wat de app niet uitlegt, hoe krijg ik een filter? (tip: lang op je eigen bekkie drukken dus) en hoe krijg ik de tijd of mijn snelheid in beeld?! HELP!


Je hebt meer dan eens per ongeluk een privé-snap op je verhaal geplaatst

Nogmaals: je snapt er geen bal van Snapchat! Ineens kan iedereen die privé snap zien. Wie ziet wat en welke snap is waarvoor geschikt?

Of je stuurde de foto in een chat...
Foto's in een chat sturen is net zoals je het op Whatsapp doet toch?


Je blijft de app maar verwijderen en her-installeren

Want hoe ingewikkeld het ook is, het is ook cool en je bent nog jong en hip toch? Om vervolgens na een paar pogingen de app weer te verwijderen… En weer te installeren en weer verwijderen.

Maarrr Faceswap trekt je over de streep
Oké Faceswap is echt leuk! En wauw kijk mam jouw hoofd op mijn hoofd, kijken of dit ook met de hond kan… Toch wel grappig deze app!

Bron, bron, bron