Dit herken je als je geen koffie lust

Vrije tijd door Danielle

Jij weet mensen altijd heel makkelijk te choqueren, het enige wat je hoeft te doen is zeggen dat je geen koffie lust. De scheve bekken en rare opmerkingen vliegen je om de oren zodra jij zegt dat je je troost uit een ander bakkie haalt. Ze lijken niet te geloven dat niet iedereen behoefte heeft aan cafeïne, een grafsmaak in je mond en de vieze stinkadem die je er van krijgt. Nee bedankt, blegh! Als jij ook geen koffieliefhebber bent dan herken je deze punten zeker.


1. Het is niet zo moeilijk om de dag te beginnen zonder cafeïne hoor, enne suiker geeft je ook een energieboost mocht je het dan écht nodig hebben. #teamchocola

2. Koffie is geen ontbijt. Er is niks mis met een boterham, yoghurt, eieren, crackers of fruit.


3. Hoeveel verschillende soorten koffie zijn er trouwens?! Zelfs als je het zou willen drinken is het onmogelijk om hiertussen te kiezen.

4. De smaak van koffie is gewoon vies. Echt heel vies... ugh!


5. Je hebt een hekel aan de koffie adem. Het toppunt van ranzigheid? Iemand met een koffie adem die iets aan jou moet uitleggen, terwijl hij over je schouder hangt. Brrr…

6. Koffie is duur! Jij kunt dan ook niet begrijpen waarom mensen dagelijks zo’n €3,- uitgeven voor hun goedje to-go. Dat geld kun je toch veel beter aan andere dingen uitgeven?

7. Het blijft altijd een soort van ongemakkelijk om aan iemand uit te leggen dat je niet van koffie houdt. Iedereen vindt het raar.


8. Als je geen koffie lust krijg je standaard de vraag of je dan thee wilt. Misschien lust je gewoon sowieso geen warme dranken?

9. In een koffietent ben je altijd genoodzaakt om maar een kop (warme) chocolademelk te bestellen. Niet dat dat héél erg is…

10. En wat is er zo lekker aan de geur van koffie? Don't get it.

Bron, bron, bron, bron, bron