Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

WTF Journaal van woensdag 10 augustus

Reageer

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-jes van vandaag: injecties om je orgasme te verbeteren, een hond die hardnekkig strijdt voor zijn eigen adoptie en een jongen uit Meppel die per ongeluk een vliegtuig koopt.


Orgasme Injecties
Doe jij net alsof je slaapt als jouw vriend je voor de zoveelste keer probeert te porren voor een potje bedgymnastiek? Dan is een beetje hulp van buitenaf misschien wel wat voor jou. Schrik niet, we bedoelen geen sekstherapie, een Rotterdamse kliniek is begonnen met het geven van orgasme shots. Het shot kost je 1000 euro, maar het helpt wel je seksuele verlangens te verhogen. Mannen kunnen ook een behandeling ondergaan. Kort verhaal lang.


Hardnekkige hond
Deze zwerfhond bleef net zo lang voor een hotel zitten totdat hij geadopteerd werd. Check de video!


Jongen koopt per ongeluk een vliegtuig

Bernardo Terpstra uit Meppel heeft per ongeluk een vliegtuig gekocht. Zijn telefoon heeft kuren waardoor apps een eigen leven gaan leiden. Zo kocht zijn telefoon zomaar een tweepersoons vliegtuig van 30.000 euro voor hem. Inmiddels heeft hij er een advocaat opgezet, want hij wil heel graag van de koop af. Maar ja, met een vliegtuig kun je wel lekker vaak op vakantie Bernardo. Kort verhaal iets minder kort.

Bron, bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen