WTF Journaal van vrijdag 15 juli

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Na het fellatio café van gisteren hebben we wat bravere WTF-momentjes vandaag: een man die ontslag neemt voor Pokémon Go, geruchten over een nieuwe Harry Potter film en een kat die wordt gebruikt in plaats van een kettlebell.


Deze man zegt zijn baan op om professionele Pokémon Go speler te worden
De Pokémon Go hype is natuurlijk al even bezig, maar de 24-jarige Tom Currie tilt het toch weer naar een hoger niveau. Hij wil ze namelijk echt allemaal vangen en heeft zijn baan opgezegd om deze droom uit te laten komen. De komende twee maanden reist hij heel Nieuw Zeeland door om alle 151 Pokémon te vangen. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar er zijn nu al verschillende bedrijven die hem bij deze droom willen helpen. Wow! Hij kan straks dus misschien gesponsord Pokémons vangen. Kort verhaal lang.


Er komt waarschijnlijk weer een nieuwe Harry Potter film

Adem in adem uit, ga rustig even zitten want: ER KOMT WAARSCHIJNLIJK EEN NIEUWE HARRY POTTER FILM! Het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child is een ontzettende hit, maar dat is blijkbaar niet alles. Een Ierse advocaat heeft wat rond zitten snuffelen en is er achter gekomen dat de filmrechten al zijn vastgelegd! En deze filmrechten staan op naam van J.K Rowling en Warner Bros. Entertainment. Dat betekent dus dat we binnenkort misschien wel weer naar de bios kunnen voor een nieuwe film. OMG! Zet de popcorn dus alvast maar klaar. Kort verhaal lang.


Een kat wordt gebruikt in plaats van kettlebell
Wat doe je als je wil sporten maar de sportschool is dicht? Nou volgens Travis DesLaurier gebruik je dan dus je kat! Het model wilde nog even een work-out doen en gebruikte daarvoor zijn geliefde huisdier. Hij vond het zelf geweldig, maar de kat lijkt zich toch een beetje verraden te voelen. Zielig! Kort verhaal lang.


Bron, bron