Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

WTF journaal van woensdag 29 juni

Reageer

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: er staat een tropisch eiland te koop voor 44 euro, je kunt een leven lang gratis burgers winnen als je dit ene ding doet en er bestaan gummy beertjes met rosé-smaak.

Eiland te koop
Heb je toevallig nog 44 euro op de bank staan? Dan is het jouw lucky day, want je kunt daar gewoon een tropisch eiland mee kopen. We snappen dat je dit niet zo één, twee, drie gelooft, maar het is toch écht waar. Een Australisch stel heeft hun luxe resort op het eiland Kosrae te koop staan, omdat ze weer terug willen naar hun familie in Australië. Maar er is wel één catch. Ze verkopen het namelijk alleen aan iemand die het eiland een warm hart toedraagt en het met respect wil blijven behandelen. Daarom willen ze dat minimaal 50.000 mensen een ticket van 44 euro kopen. Als jij de gelukkig bent heb je dus een eiland mét superdeluxe resort voor een prikkie! Kort verhaal lang.

Een leven lang burgers
Wil je graag je hele leven gratis hamburgers? Ofcourse wil je dat. Maar het kan ook gewoon. Je moet alleen wel je achternaam veranderen. Ja, serieus! Een restaurant in Australië geeft een leven lang gratis hamburgers weg als je je achternaam verandert in ‘Burger’. Je moet wel ouder dan achttien zijn en je naam officieel veranderen, wat natuurlijk best veel geld kost. Maar het restaurant heeft aan alles gedacht. Ze vergoeden namelijk alle kosten als jij maar genoeg lef hebt om Meneer of Mevrouw Burger te worden. Kort verhaal lang.

Gummy beertjes met rosé-smaak
Als je fan bent van gummy beertjes en rosé dan heeft snoepwinkel Sugerfina best of both worlds voor je uitgevonden. Ze hebben namelijk gummy beertjes met rosé-smaak. Als je nu denkt: ‘dit moet ik hebben!’ ben je helaas te laat, want ze zijn binnen twee uur helemaal uitverkocht. Maar terwijl de winkel nu meer rosé zoetigheid gaat inslaan, kun je ook wat anders proberen. Ze hebben namelijk ook gummy bears met cola en rum smaak en met drie verschillende smaken champagne. HEAVEN! Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen