Herkenbaar voor alle ladies die in de zomer jarig zijn

Vrije tijd door Sascha

Jarig zijn in de zomer heeft zo zijn voordelen, maar helaas ook zo zijn nadelen. Naast dat het zalig is om op je verjaardag te kunnen vertoeven in het zonnetje onder het genot van een uitgebreide BBQ, zijn dit de mindere kanten…
 
Iedereen is bijvoorbeeld op vakantie en degenen die niet op vakantie zijn, zijn aan het sparen en hebben dus geen geld voor een klein cadeautje. Cadeautjes geven is iets fijns, maar af en toe ook zelf eens wat krijgen is ook niet heel vervelend. Maar helaas. En zo zijn er nog een aantal herkenbare dingetjes wanneer je in de zomer jarig bent.


Iedereen is op vakantie
Ben je jarig in de zomer, dan is de opkomst tijdens jouw verjaardags-BBQ erg uitgedund. De meesten zijn namelijk altijd op vakantie wanneer jij jarig bent. Begrijpelijk, maar jij bent wel altijd trouw op de verjaardag van je besties
 
Of je bent zelf weg
En als je besties dan niet op vakantie zijn tijdens je verjaardag, dan ben jij zelf wel aan het genieten op een zonnig oord. Ach ja, met je bips in het zand op de Canarische eilanden zitten is ook geen naar iets natuurlijk.
 
Lekker buiten
Wanneer je in de zomer jarig bent, heb je het geluk dat je het vrijwel altijd buiten kunt vieren. Een lekkere BBQ of een picknick in het park. En door de zomer en het zonnetje is iedereen ook meteen een stuk vrolijker dus iedereen is in z’n sas op jouw birthday party.
 
Kinderfeestje
Vroeger tijdens jouw kinderfeestje ging je eigenlijk altijd met je vriendinnetjes naar het zwembad en lekker buiten picknicken. Voor zoiets cools als bowlen of lasergamen was het veel te heet voor.


Outfit struggles
Nederland is en blijft een koud kikkerlandje dus ook al is het hoog zomer, er blindelings op vertrouwen dat het lekker weer zal zijn op je verjaardag kan niet. Vandaar ook die eeuwige outfit struggles. Een lange broek of juist een jurkje? Een vestje mee of totaal overbodig?
 
Geen traktatie
Terwijl al jouw vriendjes en vriendinnetjes op school altijd met de mooiste traktaties aan kwamen zetten, was dat bij jou nooit aan de orde aangezien jouw verjaardag pas ver in de zomervakantie is.
 
Totally broke
En als je vriendinnetjes dan eindelijk op je verjaardag komen, hebben ze geen moneys omdat ze óf al op vakantie zijn geweest, óf nog aan het sparen zijn. Hetzelfde geldt voor alle ladies die in de wintermaanden jarig zijn, geen cadeautjes! Arghhh…
 
Wat vind jij een herkenbaar ding wanneer je in de zomer jarig bent?