WTF journaal donderdag 23 juni

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een vrouw die haar dildo gebruikt om een auto te repareren, een speciale leescoupé in NS treinen, en Barbie (de pop) is game-ontwikkelaar.


Vrouw haalt deuken uit auto haar met een dildo
We weten allemaal dat dildo’s op meerdere manier gebruikt kunnen worden (oren, neusgaten, wat je lekker vindt). Maar de toepassing die deze vrouw heeft bedacht is wel heel bijzonder. De zuignap onder aan het seksspeeltje bleek een ideale tool om deuken uit de autodeur te halen. Super handig! Er rest ons slechts een vraag: hoe is ze hier achter gekomen?


NS wordt huiselijk met de leescoupé
Een tapijtje, een paar gratis leesboeken en gezellige tafeltjes. Nee we hebben het niet over een nieuw koffietentje, dit gaat over de leescoupé van de NS! Sinds 16 juni rijdt er een dubbeldekker intercity kriskras door Nederland met deze speciale stiltecoupé. Het zou dus zomaar kunnen dat jij tijdens je volgende treinreis deze coupé binnenstapt. De leescoupé is onderdeel van een experiment van de NS. Er zijn vooralsnog geen plannen om de alle stiltecoupés om te bouwen. Kort verhaal lang.


Game ontwikkelaar Barbie
Er is de afgelopen jaren een hoop gesleuteld aan Barbie. Ze moest een realistischer figuur krijgen, diversiteit uitstralen en nu heeft ze ook een nieuw beroep. Barbie is vanaf vandaag namelijk ook verkrijgbaar in de game developer uitvoering. Deze speciale Barbie is in het leven geroepen om jonge meiden al op een vroege leeftijd kennis te laten maken met een branche waar ze zitten te springen om vrouwen. Wij vinden het in ieder geval top dat deze Barbie geen hakken draagt, dat is pas realistisch! Kort verhaal lang.

Bron, bron