Beauty / Gezicht
Gezicht

9 gouden tips voor perfecte nagels

Maak jij ook veel te vaak dat moment mee dat je nagels voor de zoveelste keer breken, net wanneer je het gevoel had dat ze dit keer EINDELIJK mooi lang zouden worden? Hoe doen al die vrouwen met die perfecte nagels het toch? Het lijkt wel alsof ze nooit een gebroken nagel hebben, nooit een mislukt lakje, nooit een lelijke nagelriem... No worries. Met deze tips ben jij binnen no time ook één van die vrouwen.

1. Verzorg je handen net zo goed als je gezicht
Van een SPF factor, scrub en hydraterende creme wordt niet alleen je gelaat erg blij, maar je handen ook. Leer jezelf aan om na het handen wassen altijd direct een lotion aan te brengen en verwen ze eens in de twee weken met een heuse at home spa-behandeling door je handen te scrubben, te masseren en te hydrateren.

2. Verwen je nagelriemen
Het ondergeschoven kindje op het gebied van nagelverzorging is zonder twijfel de nagelriem. Geef je handen regelmatig een badje en masseer vervolgens olie op je nagelriemen waarna je ze voorzichtig terug kan duwen. Van een dagelijkse nagelriemolie sessie worden ze vast ook blij.

3. Bereid je nagels voor op een lakje
We zijn al snel geneigd om direct aan de slag te gaan met onze favoriete kleur maar de kans is groot dat het lakje al snel gaat chippen. De truc is om je nagels eerst goed te ontvetten en vervolgens een basecoat aan te brengen. Vergeet ook zeker niet af te sluiten met een topcoat voor longlasting gekleurde nagels.

Kijk voor de zes overige tips op ons zusje Fashionscene.nl.


Bron, bron