Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Redenen waarom een boekenwurm girlfriend material is

Boekenwurmen hebben misschien niet het beste imago. Het klinkt een beetje suf om te zeggen dat je aller grootste hobby lezen is en je geen muren over hebt in je kamer omdat elke muur bestaat uit een boekenkast. Dit zou je dan misschien ook niet zo snel toegeven op een eerste date. Maar doe het toch maar, want vrouwen die graag met de neus in de boeken zitten, zijn helemaal niet saai. Sterker nog: deze vrouwen zijn fantastisch! Om deze redenen zijn boekenwurmen girlfriend material!


Ze schrijft en spreekt goed Nederlands

Hoe kun je een taal nu het beste leren? Oké, door lessen te volgen. Maar je kunt een taal verbeteren en goed bijhouden door boeken te lezen. Door vele boeken te lezen, liggen de d’s en de ‘t’s je vaak en stuk beter.

Ze heeft een levendige fantasie
Tijdens het lezen van boeken ben je heel veel verschillende verhalen tegengekomen. De meest hartverscheurende verhalen en verhalen waarvan je je afvraagt hóe iemand zoiets bizars en toch fantastisch tegelijk kan bedenken. Hierdoor krijgt de boekenwurm zelf ook een levendige fantasie!Ze kan zich goed inleven
Er zijn tig boeken geschreven over allerlei verschillende situaties, dus er bestaan ook een hoop zielige verhalen. Wanneer je vaak boeken leest, ga je intens meeleven met de hoofdpersonages. Wanneer een soortgelijk iets in je omgeving zich dan afspeelt, kan de boekenwurm zich vaak goed inleven.

Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om een boekenwurm te daten. De andere redenen check je op Chicklit.nl.

Bron, bron, bron