Dingen die stelletjes doen die singles haten

Vrije tijd door Noortje

Als je single bent, ken je het wel: de kleffe stelletjes die tot over hun oren verliefd zijn, terwijl jij ’s avonds in je uppie je bed in kruipt: BAH! Het leven als single tussen een vriendengroep vol stelletjes kan heel frustrerend zijn. Terwijl je stiekem best weet dat je precies hetzelfde zou doen als jij ook een relatie zou hebben. Als jij een single lady bent die zich tussen de stelletjes begeeft, vind je de volgende dingen die stelletjes doen vast ook heel irritant.


1. Mensen die vijf keer per dag een foto op Facebook, Snapchat of Instagram plaatsen, waarop ze elkaar innig zoenen, begeleid met met minstens acht hartjes. Soory hoor, maar dit hoef jij echt niet te zien.

2. Elkaar HELE nare koosnaampjes geven, zoals ‘prinsesje’. Mogen we een teiltje?

3. Stellen die ervan uit gaan dat iedereen snapt dat zij ALTIJD naast elkaar willen zitten en dus wel twee stoelen naast elkaar vrij houden of afstaan. Ze zouden toch eens een keer niet naast elkaar kunnen zitten… Vreselijk!


4. Jou constant vertellen hoe geweldig het is om een relatie te hebben en zich hardop afvragen waarom je nog steeds aan het 'rond sletten' bent.

5. Nooit meer iets vertellen vanuit ‘ik’, maar altijd vanuit ‘wij’. Goh, ik wist niet dat jullie nu ook niet meer los van elkaar bestonden?

6. Koppels die elkaar overal mee naartoe nemen. Wat moet hij nou op jullie girlsnight? Je wilde net even je wilde nacht van afgelopen weekend bespreken…


7. Heel vaak afzeggen omdat ze echt behoefte hebben aan een avondje samen zijn. En dat terwijl ze ELKE avond samen zijn. Hallo, jij bent er ook nog!?

8. Constant over hun toekomst praten. Je weet precies hoe hun huis er uit gaat zien, wanneer ze kinderen gaan krijgen en hoe de hond gaat heten. Interesting…

9. Jou altijd proberen aan een van hun kennissen te koppelen. Alsof jij het anders echt niet gaat overleven in je uppie. Die kennissen zijn ook nog eens bijna altijd enorme sukkels. No thanks.

10. Als ze een ruzietje hebben over de wc-bril jou dwingen om een kant te kiezen en jou vervolgens urenlang bezighouden met verhalen over hoe irritant hij of zij zich gedraagd in ruzies.

Bron, bron, bron, bron