WTF Journaal van woensdag 20 juli

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een hondje als foodblogger, een vrouw die nadat dít gebeurde nooit meer samen met haar katten slaapt en een andere vrouw die een ongelukje met haar wimperkrultang had.

Popeye de foodblogger
Je hoeft Instagram maar te openen of de foodbloggers vliegen je al om de oren. Maar hoeveel foodbloggers zijn er die tegelijkertijd ook hond zijn? Dat is er maar ééntje en die moét je volgen. Met meer dan 40.000 volgens is Popeye the foodie gemaakt voor het leven voor de camera. Wat een schatje! Kort verhaal lang.

Waarom je nooit met je kat moet gaan slapen
Neem je je kat wel eens mee naar bed? Dan ga je dat na dit verhaal waarschijnlijk niet meer doen. De Amerikaans Michelle Barrow sliep namelijk elke nacht samen met haar katten Cricket en Donut én haar man in één bed. De laatste maand had ze alleen erg last van buikpijn. En na een bezoek aan de dokter kreeg ze te horen dat ze een bal van 5 centimeter (!) groot in haar vajayjay had zitten. De rillingen lopen ons al over de rug, maar het wordt nog erger. De oorzaak hiervan was namelijk dat er haren aan de jongeheer van de man bleven plakken en dat die door seks in de vrouw terrecht kwamen.Yikes! Kort verhaal lang.


Wimperkrultang fail
Dat wimperkrultangen op martelwerktuigen lijken geven we toe. En we hebben ook vaak genoeg de wat-als-scenario’s in ons hoofd afgespeeld terwijl we een wimperkruller zo dicht bij onze oogbal houden. Maar gelukkig gaat het meestal goed. Helaas geldt dat niet voor deze vrouw. Zij moest namelijk net niezen op het moment dat ze met haar wimpers tussen een wimperkruller had zitten. En dat liep niet echt goed af. Oftewel, ze verloor de helft van haar wimpers. We voelen haar pijn! Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron