WTF Journaal van woensdag 15 juni

Vrije tijd door Noortje

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een gorilla die via gebarentaal met mensen kan praten, een oma die een wel heel schattige poging deed om iets te vinden op Google en een embryo die op een racewagen lijkt.



Een gorilla die in gebarentaal praat
Droom je er al altijd van om met dieren te kunnen praten? Dan moet je bij deze gorilla zijn. De gorilla heeft geleerd om in gebarentaal met mensen te kunnen praten. De aap kan meer dan duizend tekens begrijpen en uitvoeren en kan daarmee een prima gesprekje voeren. Dit talent maakt de aap een wel heel speciaal dier. Er komt nu zelfs een documentaire over deze aap en zijn baasje. Kort verhaal lang.


Schattige oma zoekt iets op Google

Oudere mensen zijn soms net iets vriendelijker en beleefder dan de 'onbeschofte jeugd van tegenwoordig'. Dat bewijst deze oma maar weer eens. Haar kleinzoon opende de laptop waar zijn oma weleens gebruik van maakt. Hij zag dat een tabblad open stond waarin zijn oma op een heel aandoenlijke manier Google om hulp vroeg. Hij poste dit op Twitter en zo werd zijn super schattige oma een ware internethit. Wat zijn oma's toch leuk!


Embryo die op een racewagen lijkt
Een zwangere vrouw ging samen met haar man een echo laten maken. De man keek wel heel raar op toen hij mee keek op het scherm. In de embryo was namelijk nauwelijks een baby te herkennen, maar wel een racewagen. Gelukkig kon hij er zelf ook om lachen en plaatste hij de foto op Reddit. Nu maar hopen voor de vrouw dat ze over een aantal maanden geen volgroeide auto uit haar lichaam poept...

Bron, bron, bron