Waarom zomerkleding veel leuker is dan winterkleding

Vrije tijd door Sascha

De meningen zijn erover zijn verdeeld, maar wij verkiezen zomerkleding toch echt wel boven winterkleding! Weg met die 300 dikke lagen. Zeg hallo tegen de fijne, luchtige stofjes, vrolijke kleuren, kanten jurkjes en blote benen! 

 
Laten we ook de kleur wit niet vergeten die in de zomer weer helemaal terug van weggeweest is. Zo lijken jouw melkflesjes toch nog ietsje minder wit. Laat het zonnetje maar schijnen en trek al die leuke zomer items uit de kast!


1. Vrolijke kleurtjes

Vooral al die fijne kleurtjes die in de zomer weer helemaal terugkomen, zijn zo leuk. Zodra het zonnetje begint te schijnen en de temperaturen weer omhoog gaan, trekt iedereen meteen iets kleurrijks aan. Zo ziet de wereld er en stuk leuker en gezelliger uit!
 
2. Jurkjes
Laten we eerlijk zijn, die fijne zomerjurkjes zijn toch wel veel leuker dan die zware, donkere winterjurken? Daarnaast zitten ze ook nog eens heerlijk en luchtig. Die vrolijke kleurtjes, bloementjes, stipjes en streepjes maken ons maar wat blij!
 
3. Lekker dun
In de zomer kun je eindelijk weer die dunne stofjes uit de kast trekken. Je hoeft je eindelijk niet meer, zoals dat winter wel is, in te pakken met oneindig veel laagjes. Al die dunne stofjes zijn superleuk te combineren!
 
4. Aandacht voor de voetjes
Los van dat zomerschoenen leuk en vrolijk zijn, kunnen je voetjes ook eindelijk weer even een paar maandjes ademen. Daarnaast heb je er ook nog een extra goede reden bij om je voetjes te laten vertroetelen bij de pedicure. Ze moeten wel shinen in die sandaaltjes.


5. Say hi legs!

In de zomer kun je eindelijk weer die benen showen! Iets waar de mannen ook uiterst blij mee zijn. Een gat springen ze in de lucht als het weer rokjestijd is. Om, voor de ladies, maar niet te spreken over alle vrolijke rokjes die weer in de winkel hangen.
 
6. Accessoires
Niet alleen de zomerkleding is fijn, ook de accessoires is veel leuker in de zomer dan in de winter. Al die leuke zonnebrillen, enkelbandjes, schelpenkettinkjes, hoeden en bloemenbandjes voor in je haar. Daar word je toch vrolijk van!
 
7. Een verslonsd zaakje
In de winter wil het nog weleens allemaal een beetje verslonzen. Ongeschoren benen, oksels die overgeslagen worden, voetjes die wel een opkikker kunnen gebruiken of die witte melkflesjes. Zodra de zomer eraan komt begint iedereen weer een beetje het lichaam te verzorgen. We like!
 
8. Goedkoper
Vaak is zomerkleding ook nog eens liever voor je portemonnee. Over het algemeen zijn al die leuke zomer items namelijk een stuk goedkoper dan al die dure stoffen in de winter. Is dat ook nog eens even mooi meegenomen. Meer geld om te shoppen dus!
 
Ben jij ook zo gek op zomerkleren?