WIN: Superlieve armbandjes van 4EVER WITH EVERYONE

Winacties door Karin

Haaaallelujah! Wij hebben weer een superleuke accessoirewebshop ontdekt: 4EVER WITH EVERYONE. In deze webshop vind je onder andere hele vrolijke armbandjes, kettinkjes en clutches. Ze.nl mag drie armbandensetjes weggeven!
 
Bij 4EVER WITH EVERYONE vind je trendy, persoonlijke en vrolijke accessoires voor je allerliefste vriendin, je moeder, leukste dochter, liefste vriendje of gewoon voor jezelf. De armbandjes zijn uniek en handgemaakt en met oog voor detail ontworpen. Ze zijn superschattig en vrolijk en vallen op door kleine, lieve details zoals grappige hangertjes en felle kleurtjes. Het leukste is om een of meerdere setjes armbandjes om je arm te hangen voor een vrolijk en zomers effect!
 
 
ZeTest
Wij hebben vast een leuk setje mogen ontvangen van 4EVER WITH EVERYONE en zijn superenthousiast! Alleen al de verpakking waar de armbandjes in zaten, te cute! De bandjes zijn mooi afgewerkt, verstelbaar en zitten fijn om de pols. De sieraden zijn van een goede kwaliteit en we hebben al van de dames van Girlscene gehoord - die deze armbandjes eerder weggaven - dat ze ook lang mooi blijven, fijn! Een instant zomergevoel krijgen wij bij het snuffelen in de webshop!
 
Leuk toch zo'n setje?
 
En aan de onderkant hangen er cute merklabeltjes aan de bandjes.
 
Winnen
Kan jouw pols wel weer wat verse versiering gebruiken? Ze.nl mag 3 armbandensetjes t.w.v. ongeveer ? 40,- per stuk weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 20 maart 2013.

Onderstaand de setjes die we weggeven. Welk armbandensetje je krijgt als je gewonnen hebt, is een verrassing!