De Essie lentecollectie 2013 (+WIN!)

Winacties door Marleen_S
We verlangen altijd meer naar de lente, dan naar de herfst. Niet heel verwonderlijk, want na een kille winter staan we te springen om het warme zonnetje. En met de nieuwe Essie lentecollectie gaan we de deze kleurrijk tegemoet!

 


Het is geen geheim dat wij een groot fan zijn van de lakjes van Essie. En zoals verwacht stelt de nieuwe lentecollectie ons dit keer ook weer niet teleur. Zoete pasteltintjes die je outfit een extra boost geven. Maar ook vuurrode en knalblauwe nagellak waarmee je deze zomer zeker zult opvallen!
  

 
De colourblocking trend van de zomer van 2012 laten we ver achter ons. De kleuren van dit jaar zijn zoet, zoeter, zoetst! En dan zit je met nagellakjes van Essie?s Madison Ave-hue he-le-maal goed.

De kwastjes smeren heerlijke goed uit. In één veeg heb je je hele vingernagel meegenomen. En door de grote dop, vliegt het kwastje niet ineens uit je handen. Like! De lakjes dekken het beste na twee keer aanbrengen. Bovendien blijven de lakjes superlang zitten. Het verschilt per persoon, maar bij sommige dames blijven ze een week zitten. Heerlijk!

Zoet roze
De eerste drie kleurtjes zijn drie verschillende kleuren paars en roze. Go Ginza (boven) is de lichtste. Daarna komt Bond with Whomever (middelste) en tot slot het nagellakje Madison Ave-hue. Alledrie geven ze het beste resultaat na het tweede laagje. 


 
Knallen!
De resterende drie kleuren zijn geschikt voor de dames die wat meer willen opvallen. De grijs/groene tint Maximillian Strasse Her (boven) is nu al mijn favoriet! Avenue Maintain blauw (midden) geef een frisse look voor overdag. En Hip-Anema rood (onder) is perfect voor een avondje uit.

Korting
Enthousiast geworden? Bij bol.com zijn de Essie-lakjes gewoon online te koop! Ze hebben nu zelfs een 3 lakjes voor ? 20,- actie!
 

Win!
En wat nu het leukste van allemaal is: Ze.nl mag vijf keer de lentecollectie van Essie weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Extra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 18 maart 2013.