Voor eens en voor altijd: zo vaak moet je je bh’s wassen

Mode & trends door Annelot

We maken allemaal wel eens dat moment mee waarop je je lievelings bh aan wilt doen en je afvraagt of het nog één dagje kan of dat je hem toch beter in de wasmand kunt mikken. De één wast bh’s meteen na het dragen en de ander loopt er gerust een week (of drie) in rond. Maar hoe vaak moet het nou echt? Rappapa, rappapa... wij hebben het antwoord.

Slecht nieuws voor de schoonmaak-freaks, want je bh te vaak wassen doet niet veel goeds voor ze. Als je hem na één keer dragen meteen gaat wassen, zorgt dat er namelijk voor dat het elastiek in je bh’s beschadigt en dat heb je nu juist nodig om je boobies te ondersteunen.

Dus tenzij je heel erg veel zweet kun je je bh het beste wassen na ongeveer drie tot vier keer dragen. Natuurlijk gaat dat sexy kanten exemplaar iets langer mee, omdat je die maar één avondje draagt en moet je je sportbeha vaker wassen omdat je daar veel in zweet, maar over het algemeen hoef je je bh écht niet zo vaak te wassen als je misschien denkt. Het is zelfs beter om dit niet te doen.

Zo, dan kunnen we dit onderwerp nu eindelijk voor eens en voor altijd laten rusten.

Bron, bron, bron, bron