Beauty / Gezicht
Gezicht

Unboxing: Healtbox van In Love With Health

De Healthbox van deze maand is samengesteld door niemand minder dan blogger Lisa van Cuijk van In Love With Health. Zij heeft de website inlovewithhealth.nl gecreëerd als online platform om vrouwen te helpen en coachen gezonder te leven en een fitter en slanker lichaam te krijgen. De producten in de box behoren tot haar persoonlijke favorieten in haar healthy levenstijl. Kijk maar mee!

Orthica – Probiotica – €16,08
Probiotica doet nét dat beetje extra voor je lichaam. Het zijn goede bacteriën die je darmwerking ondersteunen, wat weer zorgt voor een betere spijsvertering en een sterker immuunsysteem. Orthiflor Kauw zijn tabletten met wel zes soorten bacteriestammen. Nog een pluspunt: ze hebben een lekkere zwarte bessensmaak.

Orthica - Multi Energie - €15,50
Zoals elke maand vind je in de Healthbox weer je maandelijkse portie vitamientjes van Orthica. Een perfecte ondersteuning van je gezondheid.

Kneipp - Body oil - €9,99
Deze huidolie van Kneipp is ideaal om je huid wat strakker te krijgen voordat je jezelf weer in je bikini hijst. Bij dagelijks insmeren versterkt de elasticiteit van de huid en wordt het het bindweefsel van binnenuit verstevigt binnen twee weken.

Zeemansboter - Bio Pindakaas - €3,-
Deze pindakaas is puur, biologisch en bestaat maar uit 2 ingrediënten: pinda en zeezout. Dus geen toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen of palmolie. Je hoeft dus niet een zuinig laagje op je broodje te smeren, en je kunt het ook in je smoothies gooien of gebruiken door je zelfgemaakte granola.

Green Gypsy - Happy Lemon Twist - €6,-
Deze thee is heerlijk fris en samengesteld uit alleen maar kruiden. We kunnen echt heel lang praten over hoe gezond thee is, maar we kunnen ook zeggen dat je het gewoon lekker moet proberen!

Bakery Box voor Cinnamon Cupcakes - The good Stuff Bakery - €6,95
Deze box is samengesteld met alles wat je nodig hebt om lekkere en gezonde kaneel cupcakes te bakken. Ze zijn lekker luchtig en toch stevig (ja dat kan allebei tegelijk). Daarnaast zijn alle ingrediënten eerlijk en puur.

Body & fit - How to meal prep - €6,50
Meal preppen is een trend en dat is niet voor niets. Het zorgt er namelijk voor dat het een stuk makkelijker wordt om gezond te eten. Ook op drukke dagen. En met dit boek als gids wordt dat preppen een makkie!

Bodyrevitaliser - Bio Chiazaad - €2,25
Dat chiazaad een superfood is wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat het in 3500 v. Chr. al gegeten werd en ook wel 'running food' genoemd werd omdat je er zoveel energie van krijgt? Om je de hele dag fit te voelen hoef je dus alleen maar een schepje chiazaad door je yoghurt te gooien en klaar ben je!

Bodyrevitaliser - Himalaya Kristalzout - €1,29
Himalaya-zout is een steenzout uit Pakistan die zuive is en vrij is van verontreiniging, giftstoffen en radioactiviteit. En dat kun je van zeezout niet altijd meer zeggen, dus vervang je keukenzout maar snel voor deze fijne Bodyrevitaliser - Himalaya Kristalzout.