WTF Journaal van dinsdag 7 juni

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: zoontje belt de politie omdat zijn vader door rood rijdt, een papegaai die meer weet over een moordzaak en een groot hamsterwiel voor mensen.


Zoontje belt politie omdat vader door rood rijdt
Robbie had van zijn moeder geleerd om 911 te bellen als hij iemand ziet die de wet overtreedt. Zij had alleen nooit verwacht dat hij de politie zou bellen vanwege zijn eigen vader. Toen de 6-jarige met zijn vader onderweg was naar de wasstraat stopten ze voor het rode licht en daar sloeg de vader af voordat het licht op groen sprong. Zijn zoontje, die er zelf van droomt om politieagent te worden, besloot daarop het alarmnummer te bellen om de misstap van zijn vader aan te geven. Kort verhaal lang.

Papegaai was getuige van de moord op zijn baas
Dat papegaaien een lekker potje kunnen kletsen weten we allemaal, maar wat deze papegaai zegt is toch wel heel bijzonder. De eigenaar van Buddy is vorig jaar om het leven gekomen bij een schietpartij in zijn woning en bij deze schietpartij raakte de vrouw des huizes zwaar gewond. Helaas kan zij zich niets meer herinneren van de gebeurtenissen van die dag. Buddy daarentegen roept sinds die bewuste dag af en toe “don’t f*king shoot”. Dit wijst er mogelijk op dat deze gevleugelde vriend bij de dood van zijn baasje is geweest. Daarom is aan de politie gevraag of hij als getuige gehoord kan worden. Kort verhaal lang.


Sporten achter je computer
Zittende beroepen zijn slecht voor je gezondheid en slecht voor je lijn. Helaas brengen de meesten van ons minimaal acht uur per dag zittend door. Robb Godshaw and Will Doenlen hebben hier dé oplossing voor bedacht. Een mega hamsterwiel waarmee je achter je bureau kunt wandelen zonder daadwerkelijk achter je computer vandaan te gaan. Kort verhaal lang.