Speciale Healthbox-editie met Faya

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Zoals wij, de Healthbox, Faya en inmiddels zoveel anderen al van de daken hebben geschreeuwd gaan Faya Lourens en de Healthbox samenwerken in de vorm van een limited edition: Healthbox by Faya. En deze box kun je nu al bestellen op de website van Faya: Mykillerbodymotivation.com. Wees er snel bij want de boxen gaan rete hard!

Faya heeft haar 10 favoriete producten uitgekozen voor in de box. Dit zijn allemaal producten die ook terugkomen in haar boek, waarin ze uitlegt hoe zij haar killerbody heeft gekregen en hoe je dit zelf ook kunt doen. De waarde van de box is €120, maar hij is te bestellen voor €49,95 incl. btw! Dat scheelt een slok op een borrel!

Ben jij een 'early birld'? Dan kun je de box nu al als pre-order bestellen en dan bespaar je de verzendkosten. Deze actie loop tot en met woensdag aanstaande, daarna komen er verzendkosten bij.

Faya Cellulite Cup € 10,00
Resultaat gegarandeerd met deze cellulite cup! Door de huid flink te masseren met de cup en deze middels vacuüm te bevestigen op je huid ga je de cellulite te lijf. In de Chinese cultuur wordt deze techniek al eeuwenlang gebruikt om de doorbloeding te verbeteren en afvalstoffen kwijt te raken. Deze cup is makkelijk in gebruik en bovendien gemaakt van silicone waardoor het makkelijk te reinigen is. Gebruik de cup samen met de Kneipp massage olie. De cup kun je om de dag gebruiken en per zone doe je dit 7 minuten lang. Zorg dat je veel water drinkt (2l per dag) en hou er rekening mee dat je er blauwe plekken van kunt krijgen, die echter wel weer wegtrekken.


?Faya Jumping Rope € 10,00

Touwtje springen is één van de eenvoudigste, gemakkelijkste en bijna gratis trainingen. Het kan op elk moment gedaan worden. Thuis, in de sportschool, you name it. Trouwens, wist je dat je met touwtje springen 1300 calorieën per uur kunt verbranden? Springen maar! Touwspringen komt terug in de “8 minute workout” flyer en in het Killerbody dieet boek. Het is een simpele maar zeer effectieve manier om jouw eigen killerbody te creëren.


Kneipp Massage Oil € 3,50
De massage olie van Kneipp bevat een hoog percentage plantenoliën en etherische oliën. Dit is de perfecte tussenstof omdat deze zich heel makkelijk over de huid laat verdelen en langzaam intrekt. Geniet daarnaast van de heerlijke krachtige aroma. De olie is perfect te gebruiken in combinatie met de cellulite cup.


Orthica Magnesium-400 € 15,75
Hoge dosering magnesium. Goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Een multi draagt in beperkte mate bij aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium en magnesium, omdat deze hoeveelheden simpelweg niet in een multi passen. In sommige gevallen kan het aanbevelenswaardig zijn de multi aan te vullen met een los mineralen supplement. Magnesium-400 bevat magnesium, calcium, selenium en zink. Magnesium is betrokken bij de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het is van belang voor de spierfunctie. Verder is magnesium goed voor het skelet.

Orthica Fish EPA € 14,75
De omega-3 vetzuren EPA en DHA zijn meervoudig onverzadigde vetzuren die een belangrijke rol spelen in de vetstofwisseling in het lichaam, met name bij de biosynthese van prostaglandines. Ze worden tevens door het lichaam gebruikt als bouwstenen voor celmembranen. De visolie is ideaal voor je weerstand en je geheugenfunctie, maar ook voor je gezichtsvermogen. Deze olie is ook nog eens goed voor je cholesterol en ondersteunt de conditie van gewrichten en huid.

Orthica Multi 4 All € 24,10
Complete multi met kruiden en enzymen. Een Multi (multivitaminenmineralenpreparaat) behoort tot de basisaanvulling en kan een ruime aanvulling leveren op de vitaminen en mineralen uit de voeding. Multi 4 All is een compleet voedingssupplement dat zich onderscheidt door de bijzondere combinatie en ruime dosering van essentiële vitaminen, mineralen, plantenextracten en enzymen.


?Squalan Pure Facial Oil € 15,00

Squalan Pure past perfect bij een gezonde levensstijl. Deze gezichtsolie bevat slechts 1 huideigen ingrediënt wat je kunt zien als de beste en meest gezonde voeding voor je huid. Dit ingrediënt (gewonnen vanuit eco cert suikerriet) is identiek aan een stof die we van nature in onze huid hebben en afneemt naarmate we ouder worden. Door dit weer aan te vullen verbetert het zelf herstellend vermogen van de huid en komt de huid weer in balans. Heerlijk voor na het sporten.


Body & Fit Giftcard € 10,00

Kies zelf je favoriete product bij Body&Fit. Deze waardebon van €10,- kun je vrij besteden in de webshop (www.bodyenfitshop.nl). Van voedingsproducten tot sportartikelen, alles voor een killerbody vind je bij Body&Fit. Gebruik de unieke code op de flyer bij het afrekenen.


Black Miniroll € 10,00
BLACKROLL® MINI: de pocket versie van de originele BLACKROLL®. Speciaal ontwikkeld voor een effectieve zelf-massage van o.a. de voetzolen, armen en achillespees. Gebruikt en aanbevolen door topatleten, sport trainers, bewegingswetenschappers en therapeuten. Gebruik van de BLACKROLL® producten verbetert flexibiliteit en mobiliteit, helpt om sneller te herstellen en vermindert pijn en spanningen in de spieren, pezen en gewrichtsbanden. BLACKROLL® MINI is jouw nieuwe ‘secret weapon’ dat je overal mee naartoe kan nemen! Dit product gebruik ik voor het masseren van mijn spieren. Kijk voorhandige tips en tricks in de bijgevoegde brochure.


?Sportbay Elastiek € 8,00

Wil je mooie en billen? Dan is dit elastiek een zeer effectieve manier op een killer-ass te krijgen. Daarnaast zijn deze elastieken ook zeer geschikt voor je armen, benen en buik. Geschikt voor alle fitness niveaus. De elastische banden variëren namelijk op basis van hun weerstand. Hoe verder je de band oprekt, hoe zwaarder de oefening zal zijn. Je kunt meer dan 100 oefeningen doen met deze banden, eindeloos variëren en elke spiergroep trainen. Precies om deze redenen zijn de elastieken een favoriet van mij en komen dan ook vaak terug in mijn trainingen, zoals de “8 minute workout”.