Zo zorg je dat jouw timeline vol staat met dingen die jij leuk vindt

Vrije tijd door Danielle

Facebook wordt door steeds meer mensen gebruikt als de verzamelplaats van nieuwtjes. En voor leuke, grappige en schattige berichten volgen jullie ons natuurlijk al lang op Facebook. Hartstikke tof want zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Maar wist je ook al dat je misschien sommige (waarschijnlijk best veel) artikelen via Facebook mist?

Je timeline laat namelijk precies zien wat Facebook denkt dat jij leuk vindt. Hoe ze dit bepalen? Door te kijken naar wat je in het verleden hebt geliked! Ze kijken dus bij welk soort artikelen en bij welke pagina's jij op het 'vind-ik-leuk-knopje' hebt gedrukt. Vind je sommige artikelen dus hartstikke leuk maar like je ze niet op Facebook? Dan kan het zomaar zijn dat jouw timeline dat soort artikelen niet meer weergeeft.


Dit geldt voor alle updates van je vrienden en andere pagina’s die jij volgt. Vergeet dus niet om aan Facebook te laten weten welke content jij leuk vindt. Zo toont jouw timeline altijd de leukste updates en zie je alleen maar informatie waar je echt op zit te wachten.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle informatie die Vrouwen.nl deelt, dan houden we je natuurlijk niet tegen om onze artikelen te liken of zelfs te reageren op onze berichten. Goed plan? Oke, top, doen we dat!

Bron, bron