Bizar nieuws van donderdag 19 mei

Vrije tijd door Noortje

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: Bizar Nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: een pizza van twee kilometer lang, een workout programma van Pornhub en een wel heel aparte methode om je oksels fris te houden.


's Werelds langste pizza
Ben jij een echte pizzafanaat, die de versies uit de diepvries stiekem achterlijk klein vindt? Dan is dit nieuwtje iets voor jou. De aller langste pizza ter wereld is namelijk gemaakt. Het 'snackje' is maar liefst twee kilometer lang en strekt zich uit over de stad Napels. Waarschijnlijk smaakt 'ie nog goed ook. 400 echte Italïaanse pizzabakkers hebben zich er namelijk 11 uur voor uitgesloofd. Who's hungry? Kort verhaal lang.


Pornhub workout
Volgens de aller grootste pornosite, Pornhub, bewegen we allemaal veel te weinig. Daar worden we niet echt bepaald sexy van. De website komt met een eigen workout die dit probleem volgens de makers op gaat lossen. Je downloadt een app, koopt een heupband waar je telefoon in kan, logt in op de website en kiest een oefening. De website laat in een filmpje zien wat je moet doen en de app registreert hoe goed je het doet. De resultaten kun je delen op social media. Klinkt prima, toch? Wacht maar tot je de oefeningen bekijkt in het filmpje hier boven... Toch leuk om je nachtelijke avontuurtjes als workout te tellen. Dat wordt iets anders doen dan slapen vannacht... Kort verhaal lang.


Je oksels 'microwaven'
Zwetende, behaarde en vooral stinkende oksels zien we als een foutje van de natuur waar niemand iets aan heeft. Vooral wanneer je jezelf er op betrapt kun je wel door de grond zakken. Hoeveel deodorant je er ook op spuit, soms kun je het gewoon niet tegen gaan. Ook ontharen is op deze plek geen pretje. Er is nu een wel heel aparte methode om zwetende en behaarde oksels te voorkomen. De methode, genaamd MiraDry, maakt gebruik van de zelfde technologie waarmee een magnetron werkt. Natuurlijk stop je je oksel niet in de magnetron, maar laat je je behandelen in een speciale kliniek. Minpuntje: de kosten voor de behandeling liggen tussen de 1200 en 2000 dollar. Doe ons dan toch maar gewoon deodorant en scheermesjes... Kort verhaal lang.

Bron, bron